Multi Development SRL devine distribuitor autorizat COUTH

Brasov - 23 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Industrie, Media / Publicitate

Multi Development SRL a incheiat recent un parteneriat cu producatorul de echipamente de marcare prin micropercutie COUTH, devenind distribuitor autorizat pentru Romania al produselor acestei companii.

Multi Development SRL devine distribuitor autorizat COUTH

„Obtinerea statutului de distribuitor COUTH ne va ajuta sa oferim clientilor solutii de marcare si trasabilitate industriala mult mai eficiente si mai accesibile ca pret. Suntem convinşi că acest parteneriat va consolida pozitia noastra pe piata echipamentelor de marcare permanenta din Romania”, afirma Melinda Torok, Managing Partner, Multi Development SRL.

Cunoscute pentru constructia robusta, viteza mare de prelucrare (tehnologie SuperFast) si capabilitatea de marcare adanca, sistemele COUTH sunt recunoscute ca cele mai bune si calitative echipamente la nivel mondial.

Marcarea prin micropercutie este un proces de marcare directa si permanenta folosind un varf de carbura metalica ce oscileaza (loveste materialul), fiind actionat pneumatic sau electric. Varful se deplaseaza in coordonate X / Y iar prin reglarea frecventei de impact se pot obtine linii continue sau linii formate din puncte - ideale pentru coduri 2D (de exemplu DataMatrix).

Sistemele COUTH pot marca aproape orice tip de material: metale, materiale plastice, lemn, sticla, etc. Se pot marca atat produse plane cat si convexe, concave sau neregulate.

Echipamentele sunt fabricate in Hernani / Spania de o companie cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul marcajului industrial. COUTH ofera solutii de marcare si identificare pentru cele mai exigente industrii si piete.