Soluții de etichetare de la NOVEXX și Multitech

Brasov - 21 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Tehnologie, Logistica/Transport, Retail, Farmaceutic

Live site

Începând cu luna Martie 2016, Multitech devine partener oficial NOVEXX Solutions, un producător cu 50 de ani experiență în identificare industrială. NOVEXX oferă clienților o gamă extinsă de aplicatoare de etichete, sisteme Print & Apply, soluții Track & Trace și consumabile.

Aplicator de etichete NOVEXX ALS 209

Aplicator de etichete NOVEXX ALS 209

NOVEXX provine de la divizia IPA – Industrial Print & Apply al Avery Dennison și combină know-how-ul mondial în domeniul identificării cu flexibilitatea unei afaceri puternice, de dimensiuni medii. Scopul NOVEXX este de a fi prima alegere pentru clienții care doresc să îmbunătățească lanțul lor de aprovizionare. De ce să decideți între experiență și vitalitate, dacă le puteți avea pe amândouă?

Nume nou, spirit nou și structură nouă – NOVEXX întruchipează combinația optimizată a tot ceea ce clienții au apreciat la Avery Dennison: produse “first class”, servicii fiabile și soluții industriale personalizate “Made in Germany”. Continuitatea este fundația pe care se vor construi în viitor idei noi și inovații NOVEXX.

Multitech + NOVEXX = Valoare Adăugată

Sarcina Multitech este de a crea valoare adăugată reală și durabilă clienților NOVEXX. Cu ajutorul soluțiilor noastre veți putea urmări produsele dumneavoastră pe tot parcursul lanțului de aprovizionare într-un mod inteligent, fiabil și eficient.

Descoperiți acum sistemele de etichetare NOVEXX pe www.multitech.ro.