Videojet – Un nou inceput

Brasov - 8 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Tehnologie, Retail, Farmaceutic

Live site

Multitech a preluat distribuția echipamentelor de marcare Videojet în România.

Sistem de marcare cu jet de cerneală continuu

Fiecare domeniu de activitate se confruntă cu un ansamblu unic de provocări în ceea ce privește marcarea și codificarea, cum ar fi condiții dificile de mediu, linii de producție de mare viteză, procese de producție continue, reglementări stricte și o varietate de tipuri de produse și de ambalaje.

Cu ajutorul partenerului nostru Videojet răspundem acestor provocări atât prin cea mai largă ofertă de tehnologie din domeniu, cât și printr-o gamă de soluții rentabile concepute ținând cont de necesitățile dumneavoastră. În plus vă oferim o consultantă “first class” și un service individualizat.

Scopul nostru este să dezvoltăm parteneriate cu clienți din industria bunurilor de consum, farmaceuticelor și produselor industriale pentru a le îmbunătăți productivitatea, de a proteja și dezvolta brandurile lor și a le sprijini în fața tendințelor și reglementărilor din industrie.

Aflați acum de ce trebuie să vă marcați produsele!

Vă invităm să vizitați noul site Multitech la adresa www.multitech.ro și să descoperiți gama noastră de produse.

Despre Multi Development SRL

Multitech este un important furnizor de soluții în domeniul tehnologiilor de inscripționare permanentă, cum ar fi imprimare cu jet de cerneală, marcare laser sau marcare prin micropercuție.

Despre Videojet
Videojet oferă imprimantele cu jet de cerneală pentru caractere mari și mici, sistemele de codificare laser, imprimantele cu transfer termic și echipamentele de etichetare oferite de Videojet aplică date variabile, cum ar fi data de consum recomandată, data fabricației, numărul lotului și informații despre operator, precum și coduri de bare 2D și liniare, practic pe orice tip posibil de ambalaje de produse, cutii de transport sau paleți.