Sa Mancam Bine - serviciu de catering cu meniuri exclusiv vegetariene

BUCURESTI - 15 martie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vreti si dvs. sa manancati bine? Credeti ca a manca bine inseamna:
a) sa te saturi?
b) mancarea sa fie apetisanta si gustoasa?
c) hrana sa fie sanatoasa?
Acum aveti posibilitatea de a combina cele 3 variante intr-o singura oferta – un meniu vegetarian!

NaturaLife a lansat primul serviciu de catering online cu meniuri exclusiv vegetariene din Romania - www.SaMancamBine.ro. Combinand stiinta hranirii sanatoase cu arta gatitului, site-ul vine in intampinarea omului modern si-i arata ca e timpul sa afle, sa guste si sa inteleaga o portie cat mai mare de adevar despre hrana lui zilnica.

Alimentatia vegetariana contine fructe, legume, leguminoase, verdeturi, seminte si nuci, optional produse lactate si oua, fiind lipsita complet de produse din carne sau preparate pe baza de carne de orice natura.

Va recomandam un meniu vegetarian atat pentru gustul delicios al produselor, cat si datorita argumentelor stiintifice recente:

•Vegetarienii sunt persoane cu o incidenta a obezitatii mult mai scazuta decat non-vegetarienii si cu un risc mai mic de deces prin boli cardiovasculare; au, de asemenea, niveluri scazute de colesterol in sange, o rata scazuta de hipertensiune, diabet de tip II, a unor tipuri de cancer si se bucura de o crestere a longevitatii (Secrets of Living Longer, National Geographic, November 2005).

•In lume apar anual 10 milioane de cazuri noi de cancere, dar cercetarile arata ca 20% din cancere pot fi prevenite printr-o alimentatie ce contine o varietate de fructe si legume (Food, Nutrition and the Prevention of Cancer: A Global Perspective; American Institute for Cancer Research/World Cancer Research Fund, Nutrition Vol. 15, No. 6, 1999).

• Sase dintre cei mai importanti sapte factori de risc pentru deces prematur (tensiunea arteriala, colesterolul, indicele de masa corporala, aportul inadecvat de fructe si legume, sedentarismul, consumul excesiv de alcool, fumatul), sunt legati de ceea ce mancam, bem sau cat de mult ne miscam.


Painea deschide orice gura si împreuna cu o hrana sanatoasa si gustoasa dau ani vietii si suplete “drumului zilnic”. Putem schimba împreuna, inevitabilul “esti ceea ce mananci” cu “esti mai sanatos prin ceea ce mananci”.

Despre SC NATURALIFE SRL

Infiintata in 2002, NaturaLife srl este specializata in promovarea produselor si serviciilor ce contribuie la formarea unui stil de viata sanatos.
Pentru contact:
Liviu PANA
0722.308.602
0741.696.251
info@samancambine.ro