Gadget erotic in premiera in Romania – placere, muzica, intimitate

BUCURESTI - 15 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Gadget erotic in premiera in Romania – placere, muzica, intimitate

Impletim muzica, tehnologia si placerea in noul gadget iGASM, dispozitiv ce se ataseaza MP3player-ului, iPOD-ului, laptop-ului sau CD player-ului, pentru stimularea punctului G.In premiera pe piata romaneasca, noul iGASM produs de firma Ann Summers, este disponibil doamnelor si domnisoarelor tentate sa imbine intimitatea unui moment de placere cu ritmurile muzicii preferate.

Dispozitivul care a inregistrat un succes rasunator pe piata londoneza imediat dupa lansare, este oferit in exclusivitate de www.nefertiti-sexshop.ro

iGASM functioneaza si fara muzica pe principiul unui simplu vibrator, conectat insa la laptop, iPOD sau CD-player poate oferi stimulare pe ritmurile melodiei preferate.

Gadgetul amplifica senzatiile de placere in concordanta cu basul muzicii ascultate, actionand cu precadere asupra delicatului punct G.

Nou, senzual si impresionant, iGASM surprinde si incanta.


Despre SC NEFERTITI GROUP SRL

www.nefertiti-sexshop.ro comercializeaza jucarii erotice: vibratoare, dildos, strap-on, inele, bile, stimulatoare sexuale, papusi gonflabile, jucarii haioase, lenjerie intima, ulei de masaj, afrodisiace, catuse si masti.
www.nefertiti-sexshop.ro
office@nefertiti-sexshop.ro
comenzi@nefertiti-sexshop.ro