Nefertiti Group SRL anunta cu entuziasm lansarea celui mai nou site pentru adulti, in internetul romanesc.

BUCURESTI - 20 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Nefertiti Group SRL anunta cu entuziasm lansarea celui mai nou site pentru adulti in internetul romanesc. In data de 14 noiembrie 2006 in peisajul internetului romanesc a aparut www.nefertiti-sexshop.ro, site ce ofera o imagine corecta si completa a comertului cu produse pentru adulti, intr-o maniera orientata catre obtinerea satisfactiei clientiilor prin servicii de calitate si preturi accesibile.
Lansarea acestui site aduce cu sine o noua imagine asupra ceea ce inseamna magazinele on-line pentru adulti. Gama variata de produse la preturi mai mult decat atractive, oferite impreuna cu servicii de calitate sunt atuurile nefertiti-sexshop.ro .
Piata comertului on-line din Romania s-a dezvoltat vertiginos in ultimii trei ani, oferind posibilitatea cator mai multi intreprinzatori sa isi puna in practica ideiile. Comertul cu produse destinate adultiilor a aparut si la noi odata cu anii 90. Atunci magazinele offline ofereau o imagine noua si socanta a ceea ce insemna posibilitatea de ati diversifica viata intima, lucruri comune in occident. De atunci foarte multi romani au trecut peste diferitele complexe si inhibitii, oferindu-si posibilitatea de a-si explora si imbogatii viata sexuala.
Astazi, magazinele on-line de profil ofera posibilitatea tuturor sa consulte o gama variata de produse, sa comande de acasa din fata calculatorului si sa primeasca produsele in ambalaje discrete, exact acolo unde doresc.
Produsele comercializate de acest site se adreseaza atat cuplurilor cat si celor singuri, site-ul oferind in paginile sale produse pentru cele mai diferite gusturi si cele mai ascunse fantezii, cat si sfaturi si indrumari referitoare la folosirea acestor produse.

Despre SC NEFERTITI GROUP SRL

SC NEFERTITI GROUP SRL
0749.194.371
0749.194.372