Valentine’s Day – cadouri “incendiare”, acum cu 10% mai ieftin

BUCURESTI - 5 februarie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Valentine’s Day – cadouri “incendiare”, acum cu 10% mai ieftin. Transforma sarbatoarea de Valentine’s Day intr-o zi cu adevarat “fierbinte”.

Valentine’s Day – cadouri “incendiare”, acum cu 10% mai ieftin

Valentine’s Day… o zi ca oricare alta pentru majoritatea barbatilor……… dar iti poti permite o astfel de abordare?! Noi credem ca nu, asta atat timp cat nu iti doresti ca ea sa nu vorbesca cu tine macar o sapatamana si sa ai parte de un sir de reprosuri, ce vor dura intregul an.
www.nefertiti-sexshop.ro iti propune sa reaprinzi flacara ascunsa a iubirii. Ea se va simti sexy atat timp cat o vei face sa se simta asa.
Pe intreaga durata a lunii Februarie magazinul nostru ofera discout de 10%la produsele din promotie si multe alte cadouri.
Comenzile se pot trimite comod si simplu din fata calculatorului, 24/7, si va vor fi livrate in in cel mai scurt timp in ambalaje discrete la adresa specificata de catre dumneavostra.

Despre SC NEFERTITI GROUP SRL

www.nefertiti-sexshop.ro comercializeaza jucarii erotice: vibratoare, dildos, strap-on, inele, bile, stimulatoare sexuale, papusi gonflabile, jucarii haioase, lenjerie intima, ulei de masaj, afrodisiace, catuse si masti.
telefon: 0749.194.371
www.nefertiti-sexshop.ro

office@nefertiti-sexshop.ro