Testeaza noul Ford C-MAX la Neste Automotive

BUCURESTI - 10 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Media / Publicitate

Bucureşti, 10 februarie 2011 – Neste Automotive – distribuitor autorizat Ford – anunta organizarea evenimentului “Week-end-urile Inovaţiei Ford.” In perioada 12-13 februarie si 18- 19 februarie, Neste Automotive oferă tuturor celor interesaţi posibilitatea de a testa Noul Ford C-MAX, ca parte a campaniei naţionale de lansare a acestui model.

Noua generaţie Ford C-MAX  reprezintă o noutate atât pentru Ford, cât şi pentru segmentul său. În 2010, în Danemarca, vehiculul a fost declarat cel mai bun din segmentul C-MAV. Modelul beneficiază de un design deosebit, ce continuă linia de succes a designului kinetic lansată de Ford. La realizarea acestui model au fost utilizate tehnologii inovative Ford precum: uşa laterală glisantă, deschiderea şi închiderea electrică a haionului, un concept nou şi inovativ de aranjare a scaunelor, sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem de monitorizare activă a unghiului mort.

Cu cele două uşi culisante spate şi posibilitatea de a alege între 5 sau 7 locuri configurate inteligent, posesorii noului Ford C-MAX vor profita din plin de timpul petrecut alături de familie.

Cu ocazia evenimentului Porţi Deschise, Cristian Bică, director general Neste Automotive a declarat:„” Ne bucurăm că avem 2 weekend-uri la dispoziţie în care putem să le arătam clienţilor noştri un vehicul modern, ce reprezintă soluţia perfectă pentru cuplurile tinere, pentru familii moderne cu copii sau pentru familii de vârsta a treia. Orice client interesat va putea să efectueze un test drive cu această maşină, iar echipa noastră este pregatita sa ofere detalii referitoare la autovehicul, modalităţi de achiziţie şi finanţare, precum şi întreţinere şi servicii post-vânzare.”

Noul C-MAX va fi disponibil în showroom-ul Neste Automotive din Bucureşti în 2 variante de echipare: Trend şi Titanium. Modelul proaspăt lansat oferă o gamă variată de motorizări performante, atât pe benzină, cât şi pe motorină, ce satisfac normele de poluare Euro 5 şi conferă un consum mai redus cu 5 – 18% faţă de generaţia precedentă.  

Motoarele Otto au capacitatea de 1.6  l şi trei variante de putere: 105CP, 125CP si 150CP, toate cuplate la o transmisie manuală cu 5 + 1 trepte. Toate cele 3 variante beneficiază de sistemul de distribuţie variabilă Ti-VCT, în timp ce ultima beneficiază şi de cea mai nouă tehnologie EcoBoost cu injecţie directă de carburant şi turbo compresor, ce asigură un nivel cu cca. 18% mai redus de consum şi emisii poluante.

Motorizarile Diesel disponibile sunt dotate cu tehnologie Commonrail (injecţie directă de înaltă presiune şi rampă comună) şi beneficiază de sistemul Turbo compresor cu geometrie variabilă, ce conferă un plus de putere şi cuplu, dar un consum redus. Sunt disponibile variantele de 1.6  l cu 95CP şi 115CP cuplate cu o transmisie manuală cu 6 + 1 trepte, respectiv 2.0 l cu 140CP şi 163CP, ce pot fi cuplate la o transmisie manuală cu 6 + 1 trepte sau la noua transmisie automată cu dublu-ambreiaj Powershift.

Despre SC Neste Automotive

Neste Automotive SRL, companie fondată în anul 2008, este unul dintre cei mai importanţi distribuitori si reparatori autorizati Ford din România. Neste Automotive dispune de toată gama de autoturisme şi autoutilitare Ford comercializate în Europa. Compania dispune de asemenea, de un parc de autovehicule de ocazie, precum şi de un service autorizat la standarde Ford. Complexul integrat a reprezentat o investiţie de cca. 2 milioane Euro şi are o suprafaţă totală de cca 6.500 mp, dintre care suprafaţa construită reprezinta aproximativ 1.500 mp. Neste Automotive pune la dispoziţia celor care doresc să achiziţioneze un autoturism Ford, dar şi posesorilor de Ford, produsele, serviciile şi specialiştii de care au nevoie.