NITECH România – 10 ani de excelenţă

Locul desfasurarii: IASI, HOTEL ASTORIA, SALA MIHAI EMINESCU

Organizator: NITECH ROMANIA

NITECH România – 10 ani de excelenţă

Iaşi, 11 mai 2011: NITECH România aniversează la Iaşi 10 Ani de activitate pe piaţa aparaturii de laborator din România şi de 4 ani asigură permanenţa pe piaţa din Moldova prin filiala din Iaşi.

Cu un capital 100% românesc, NITECH a pornit la drum în 2001 cu un sediu la Bucureşti, pentru ca 5 ani mai târziu compania să demareze un amplu proces de extindere, cu trei filiale în România, la Cluj, Iaşi şi Timişoara şi ulterior în Republica Moldova, la Chişinău. Investiţia NITECH în extinderea teritorială a pornit de la dorinţa companiei de a fi mai aproape de colaboratori, de a oferi servicii prompte şi personalizate pentru clienţii din întreaga ţară şi din Republica Moldova.

NITECH este principalul furnizor din România de aparatură pentru laborator, oferind partenerilor săi laborator la cheie: aparatură, mobilier de laborator, servicii de instalare şi service, împreună cu un serviciu intern de transport. Dedicat pieţei de aparatură de laborator, NITECH încearcă să fie aproape de clienţii săi prin divizii specializate: LabService - department de service, întreţinere, calibrări şi calificări, Nitech Medical - dedicat laboratoarelor clinice şi controlului extern de intercomparare laboratoare, NanoTeam - departament de nanotehnologii şi life-science, e-Laborator - fabrică de mobilier de laborator, departament de consumabile şi reactivi.

NITECH sărbătoreşte cei 10 ani de activitate la Iaşi alături de parteneri, colaboratori şi prieteni, care au fost alături de companie de-a lungul drumului, fie de la început, fie au fost convinşi pe parcurs de profesionalismul şi calitatea serviciilor. “Filiala din Iaşi reprezintă motorul de dezvoltare al firmei în Moldova şi am decis să fim alături de parteneri şi prieteni în aceste momente de sărbătoare. Iaşiul reprezintă un important centru de afaceri, pe care nici un investitor serios nu îl poate ocoli. Intenţionăm să mărim acest grup de parteneri în următorii ani, prin oferirea de servicii, echipamente şi tehnologii de ultima oră, la standarde europene“, a declarat Nicolae Stancu, Director General NITECH România.

NITECH a pornit la drum în 2001 cu 10 angajaţi şi a reuşit să ajungă în foarte scurt timp cea mai bună firmă în domeniul serviciilor şi distribuţiei de aparatură de laborator, având în prezent peste 110 angajaţi, excelenţi profesionişti, specializaţi în chimie, biologie, fizică, electronică, dar şi în economie şi comunicare. Cu peste 1.000 mp de birouri, depozite, sală de conferinţe, doar în Bucureşti, NITECH România a inaugurat la sfârşitul anului 2010 noul sediu de la Cluj-Napoca. La finele aceluiaşi an, NITECH a înregistrat o cifră de afaceri de peste 15 de milioane de euro, faţă de 5 milioane de euro în 2001. Activitatea globală a firmei a fost recompensată din partea UEAPME (The European Association of Craft, Small and Medium-sized Enterprises) cu Diploma de Excelenţă.

NITECH a creat şi menţinut un dialog continuu cu partenerii şi clienţii săi prin intermediul publicaţiei InfoNITECH şi prin intermediul Catalogului NITECH, o lucrare complexă, cu 500 de pagini, primul de acest fel din România, ajuns acum la a patra ediţie.

De 10 ani, cuvântul cheie pentru NITECH este dezvoltarea iar proiectele profesionale şi acţiunile sociale sunt concentrate în jurul ideii de tradiţie, pledând pentru valoare şi continuitate. Tradiţie înseamnă muncă şi acumulare, respect pentru trecut, respect pentru prezent, valoare şi încredere, deschidere şi generozitate, iar valoarea se acumulează în timp, cu grijă, pricepere şi pasiune.

Confirmare pana la data: 9 mai 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: NITECH ROMANIA