Ploiesti, 8 martie 2007 – „O poveste din cele 1001 de nopti”

Ploiesti - 5 martie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Celestial Belly Dancers vine la Ploiesti cu spectacolul de dans oriental O poveste din cele 1001 de nopti. Spectacolul va avea loc joi 8 martie 2007, incepand cu orele 18:00, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti.

Lumea misterioasa a celor o mie si una de nopti isi deschide portile pentru a va face partasi la o poveste despre iubire in care dansul magic oriental are puterea de a descifra ritmurile secrete ale universului. Actiunea spectacolului este o adaptare dupa povestile faimoasei Seherezada: un calif, un harem irezistibil, senzualitate, voluptate, umor spumos si o revelatie care face ca magia sa intre cu drepturi depline in viata personajelor.

Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a Casei Sindicatelor din Ploiesti.
Categoria I – 18 RON (180.000 lei vechi)
Categoria II – 14 RON (140.000 lei vechi)

Trupa Celestial Belly Dancers (Bucuresti) a fost infiintata in anul 2004, la initiativa coregrafei Cristina Bauer si a sustinut pana acum spectacole si reprezentatii in Bucuresti, Brasov, Tulcea, Iasi, Cluj si Campina. Spectacolul de teatru-dans „O poveste din cele 1001 de nopti” este prezentat de o trupa compusa din 14 dansatoare si 4 actori profesionisti.
„Prin intermediul acestui spectacol dorim sa aducem in viata spectatorilor nostri un strop din magia culturii orientale si mai ales a dansului de tip belly dance, cunoscut la noi in tara ca dansul din buric. Acest dans stravechi considerat magic amplifica senzualitatea, dinamismul, pasionalitatea si misterul feminin, incantand totodata sufletul cu emotii artistice autentice”, declara regizorul spectacolului, George Adamescu.

O poveste din cele 1001 de nopti - un spectacol unic incarcat de filosofia si ritmurile orientale! Veti fi vrajiti de senzualitatea si gratia dansatoarelor, de costumele lor fermecatoare cu voaluri si monezi, de ritmurile divine ale muzicii; veti trai alaturi de calif (personajul principal al povestii) momentele de gratie si revelatie care i-au transformat viata si i-au salvat regatul!

Partener media: Radio Wyl FM

Detalii si rezevari bilete: PR manager: Irina Duta 0751596049

Web: www.bellydancers.ro
Email: office@luckylove.ro

Despre SC Noroc Deplin SRL

Noutati: Pentru lunile martie - aprilie - mai, trupa pregateste un turneu in UE.
Office: 0720 02 44 67, 021 315 03 75
office@luckylove.ro