GRATURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDATE IMM-URILOR

Buzau - 17 mai 2021

Comunicat tip General in HoReCa

S.C. NORVEX SRL cu sediul în bdul. Unirii Bl. B4-B5 parter, Mun. Buzau, jud. Buzau, anunta derularea proiectului „ Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19”, cod RUE 8998, co-finanţat din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) în parteneriat cu Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE), începând cu data de 10.05.2021.
Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 05.05.2021
Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC Norvex SRL
Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor
Proiectul are o valoare totala de 81064,13 lei formata din 70490,55 lei valoarea financiară nerambursabilă Grant Capital de lucru si 10573,58 lei valoarea contributiei proprii echivalenta cu 15% din valoarea grantului neramburasabil.

PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2021

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:Nume persoană contact: RAICAN BOGDANFuncţie: AdministratorTel 0752.300.301E-mail: bogdanraican@gmail.com

Sigle

S.C. NORVEX SRL  cu sediul în bdul. Unirii Bl. B4-B5 parter, Mun. Buzau, jud. Buzau, anunta derularea proiectului „ Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19”, cod RUE 8998, co-finanţat din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) în parteneriat cu Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE), începând cu data de 10.05.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea  SC Norvex SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

Proiectul are o valoare totala de  81064,13  lei formata din 70490,55 lei valoarea financiară nerambursabilă Grant Capital de lucru si 10573,58 lei valoarea contributiei proprii echivalenta cu 15% din valoarea grantului neramburasabil.

Taguri: norvex srl
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-norvex-srl/graturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor