Opus Design a lansat site-ul Signatureshop.ro

BUCURESTI - 11 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

De aproximativ o saptamana Agentia de web Opus Design a lansat site-ul www.signatureshop.ro.

Un nou website a fost lansat in mediul online romanesc. El se numeste signatureshop.ro si este un magazin cu haine de firma. Aici veti gasi majoritatea maricilor internationale cunoscute de la Dolce&Gabbana la Valentino si Versace. Imbracaminte, incaltaminte toate sub un singur brand Signatureshop. Magazinul online are doua zone principale NEW COLLECTION si OUTLET. In prima zona veti gasi tot ce este nou in materie de moda. Bluze, jeans, camasi, pantofi, sandale..toate la preturi extraordinare. In OUTLET exista un singur motiv pentru care a-ti cumpara din acest magazin si anume REDUCERILE care sunt de 50% pentru toate produsele.
Site-ul este dezvoltata de echipa OPUS DESIGN, un site usor de manipulat, usor de inteles, cu accent pe design vizual dar si cu o optimzare a codului foarte buna.

Acest proiect aduce inca un plus portofoliului agentiei noastre.
Ne mandrim cu proiectele noastre si ne face placere sa le dezvoltam.

Echipa OPUS DESIGN

Despre SC OPUS DESIGN SRL

Opus Design&Blinkeye este o agentie de design web, grafica, print&packaging si branding care colaboreaza cu clienti importanti ca Alexandrion Group Romania, IREN COMPUTERS, Global Media, Castel Films, Monitorul Oficial si multi altii.
Bogdan Voiculescu - 0722337431
office@opusdesign.ro