OPUS DESIGN a lansat un nou proiect web...HERTZ Lease Romania

BUCURESTI - 26 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

OPUS DESIGN lanseaza un nou proiect web: HERTZ Lease Romania.

Timp de mai bine de o luna Opus Design a dezvoltat un nou proiect web. Este vorba despre pagina de companie a HERTZ Lease Romania - Managementul Flotelor şi Leasing Operaţional. Un jucator important pe piata de leasing operational.

Cu ajutorul unei echipe bine inchegate acest proiect a vazut lumina zilei undeva la inceputul lunii Noiembrie. L-am lasat un pic sa se 'aseze' pe locul lui. Se pare ca ii prieste zona si locul. Echipa, oamenii care au lucrat la acest prioiect au pus mult suflet si au lucrat cu simt de raspundere. OpusDesign da iar lovitura in lupta cu concurenta. S-au folosit cele mai noi tehnologii de dezvoltare, un design modern ceea ce face ca site-ul sa fie o mica operta de arta. Cel putin asa lucram noi pt. fiecare client.

Nu trebuie sa uitam nici ajutorul dat de catre Hertz leasing in ceea ce priveste informatia. Multumim pe aceasta cale dnrei. Lavinia Bularca pt. sprijinul acordat si pt. promtitudinea cu care a actionat.

Va rugam sa accesati www.hertzlease.ro pt. a va face o impresie despre acest proiect.

Multumim tuturor celor implicati in acest proiect.

Echipa OPUS DESIGN

Despre SC OPUS DESIGN SRL

Opus Design este o agentie de design web, grafica, print&packaging si branding care colaboreaza cu clienti importanti ca Alexandrion Group Romania, IREN COMPUTERS, Global Media, Castel Films, Monitorul Oficial si multi altii.
Bogdan Voiculescu
manager
bogdan.voiculescu@opusdesign.ro
office@opusdesign.ro