Nu pierdeti reducerile de la magazinul Otter, galeria comerciala Promenada!

Targu Mures - 18 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Otter Distribution anunta deschiderea unui nou magazin Otter multibrand in cadrul galeriei comerciale Promenada, Targu Mures. Deschiderea oficiala pentru public va avea loc pe 25 octombrie 2007.


Otter ofera un discount de 20% la toate produsele din magazin in perioada 25 octombrie – 4 noiembrie, pentru toti oaspetii galeriei comerciale Promenada. Speram sa construim o relatie frumoasa si indelungata cu locuitorii orasului Targu Mures!


Firma Otter Distribution a fost infiintata in anul 1997, in prima faza fiind unic distribuitor Otter, Ara – prima firma producatoare de incaltaminte din Germania, Traco si alti furnizori noi pe piata romaneasca.

In anul 1999 s-a deschis primul magazin Otter, ca magazin de prezentare pentru clientii de distributie, magazin ce a avut un foarte mare succes. A urmat al doilea magazin Otter in Centrul Comercial Carrefour Militari, un punct de atractie pentru cumparaturi al Bucurestiului de la acea vreme. In prezent, reteaua de magazine Otter este formata din 16 magazine in Bucuresti si in tara si este in continua crestere.

Despre SC OTTER DISTRIBUTION


Marcile existente in magazinele Otter sunt marci de prestigiu cunoscute la nivel european si mondial (Ara, Clarks, Gabor, Geox,, Traco, Gianmarco Lorenzo, etc). De ce se intorc clientii nostri la noi? Pentru ca am reusit sa construim o relatie bazata pe incredere, pentru ca nu am evitat niciodata sa raspundem cererilor si necesitatilor lor si pentru ca varietatea modelelor existente le ofera o experienta de shopping unica.

SC OTTER Distribution
Ioana Stan
Director de marketing
Sos de Centura nr 13, Com. Chiajna, Jud. Ilfov
Tel: 0213160056