Site-ul Autosaga.ro, destinat pasionatilor de masini, lansat de Out Loud Media cu o investitie de 40.000 de euro

BUCURESTI - 25 octombrie 2010

Comunicat tip General in Auto

Autosaga.ro, cel mai complet site pentru pasionatii de autovehicule, a fost lansat recent pe piata de Out Loud Media, cu o investitie de 40.000 de euro. Autosaga.ro include sectiuni specifice site-urilor auto, dar si sectiuni in premiera pentru piata din Romania, cum ar fi 4girls, sectiune dedicata in special femeilor.

Echipa care s-a ocupat de realizarea www.AutoSaga.ro include 15 persoane – designeri, programatori, redactori si colaboratori, in continuare implicati in asigurarea bunei functionari a site-ului si crearea de continut.

“Abordarea noastra este diferita pentru ca am creat un site care inglobeaza toate aspectele de care un pasionat auto ar putea fi interesat. Afacerea a fost lansata, in primul rand, din pasiune pentru domeniu. Evident ca investitia ar fi putut merge intr-o multitudine de alte directii, insa ne-am dorit sa ramanem aproape de masini si de iubitorii de masini, sa cream o comunitate careia sa-i oferim cu adevarat valoare adaugata”, declara Catalin Vladescu, Managing Partener Out Loud Media.

“Alaturi de componenta tehnica, am investit in crearea de continut de calitate si alcatuirea unor baze de date ample, cu informatii de actualitate. Investitia totala se ridica la aproximativ 40.000 de euro, pana in prezent. Proiectul va fi sustinut pe viitor atat din resurse proprii cat si prin parteneriatele pe care le-am incheiat sau urmeaza sa le incheiem cu diferite companii din domeniul auto”, a adaugat Vladescu.

www.AutoSaga.ro se adreseaza unui public vast, in principal persoane din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani, posesoare de autovehicule, pe punctul de a-si achizitiona un autoturism sau, pur si simplu, pasionate de masini. www.AutoSaga.ro vine cu noutati in presa auto: o sectiune speciala dedicata femeilor, povestile unor masini care au facut istorie, lectii despre masini si chiar o sectiune intitulata Service auto.

AutoSaga introduce in premiera in peisajul presei auto romanesti sectiunea 4Girls, destinata reprezentantelor sexului frumos, iubitoare de masini, care include articole ce trateaza intersectia dintre domeniile de interes ale femeilor si domeniul auto.

“Numarul femeilor pasionate de masini este mai mare decat ar putea parea la prima vedere. Exista femei care piloteaza masini de curse, isi tuneaza propriile masini si stiu cum functioneaza un motor ”, a explicat Catalin Vladescu.

Retromobile este spatiul in care AutoSaga spune povestile unor masini care au facut istorie, cu accent pe intamplari inedite, curiozitati si pasaje din biografii ale personalitatilor din domeniul auto.

O alta premiera este si Lectia despre automobile, unde echipa AutoSaga furnizeaza explicatii pe intelesul tuturor, cu reprezentari grafice si video, despre modul de functionare a componentelor unei masini.

www.AutoSaga.ro include si o sectiune intitulata Service, unde pasionatii de masini pot gasi informatii referitoare la pretul orei de manopera, practicat de majoritatea service-urilor autorizate din Romania, parerile altor clienti, dar si care sunt, in opinia posesorilor de autoturisme, cele mai intalnite probleme aparute in perioada de garantie in cazul diferitelor masini.

Pe langa noutati, www.AutoSaga.ro include si sectiuni traditionale pentru site-urile cu profil auto: Stiri Auto, Anunturi masini second-hand, Drive Test, Car&Babe, Pret Combustibil si multe altele.

“Dincolo de aspectele cantitative, principalul obiectiv pentru primul an de activitate este sa pozitionam autosaga.ro ca fiind locul unde pasionatii de masini vin pentru a gasi orice informatie de care au nevoie, stiind ca apeleaza la o sursa obiectiva, de incredere, completa”, explica Vladescu.

Pe viitor, AutoSaga va continua sa spuna “povestea auto” intr-o maniera obiectiva, de calitate, bazata pe realitate si din care cititorul va putea extrage toate acele informatii pe care le considera necesare avand in vedere propriile obiective.

Site-ul AutoSaga.ro este prezent si in social media, pe Twitter (@autosaga) si pe Facebook, unde are deja peste 1.500 de fani.

Despre SC OUT LOUD MEDIA SRL

Despre Out Loud Media

Out Loud Media este un start-up care activeaza in domeniul digital si care ofera servicii de webdesign si development, SEO, marketing online, SMM si online PR. Autosaga.ro este primul proiect intern lansat pe piata de Out Loud Media.

Departament Comunicare

comunicare@autosaga.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-out-loud-media-srl/site-ul-autosaga-ro-destinat-pasionatilor-de-masini-lansat-de-out-loud-media-cu-o-investitie-de-40-000-de-euro