MAXI PET Sibiu - magazinul preferat al animalelor de companie din Sibiu împlinește 1 an de la deschidere!

Sibiu - 12 august 2021

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Sport, Retail

Live site

1 An de Maxi Pet Sibiu

SC Pet Network Europe SRL, București – 9 august 2021

Campania aniversară aduce clienților magazinului Maxi Pet Sibiu oferte irezistibile! În weekendul 14 – 15 august, clienții se pot bucura de 10% reducere la toate produsele din magazinul fizic, exceptându-le pe cele din farmacia veterinară. Fiind un magazin prietenos cu animalele, Maxi Pet Sibiu își așteaptă clienții împreună cu companionii lor necuvântători, iar, pentru căței, au pregătit un snack bar hrănitor și delicios.

“Maxi Pet Sibiu împlinește un an de activitate! Suntem recunoscători tuturor clienților și animăluțelor care ne-au călcat pragul în acest an. Au găsit aici o mare varietate de produse dedicate animalelor de companie care să răspundă tuturor necesităților – atât celor individuale, ce țin de vârstă sau starea de sănătate a animăluțelor, spre exemplu, cât și cele generale, cum ar fi sezonul, rasa, etc. Au găsit farmacie veterinară și au mai găsit pe cineva întotdeauna deschis să le ofere informațiile de care au nevoie. Ne place să ne gândim la Maxi Pet ca la o familie extinsă. Tocmai de aceea, ne dorim să sărbătorim împreună, în acest weekend, începutul de drum, iar clienții noștri să profite de reducerea de 10% la toate produsele. Urmăriți-ne îndeaproape și pe rețelele de socializare pentru mai multe detalii!” Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet

Despre Maxi Pet:

Maxi Pet este cel mai mare magazin pentru animale de companie din Romania, unde clienții găsesc o gamă completă de hrană și accesorii pentru animalele de companie. Maxi Pet este parte a grupului internațional Pet Network, cu birouri în Croația, Serbia, Romania, Slovenia și Bulgaria, lider în domeniul său. Scopul companiei este de a aduce bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora și de a promova acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie. Pe langă oferta largă de produse de la marci renumite, Maxi Pet oferă și produse din game proprii, prezente exclusiv în magazinele sale și, de asemenea, farmacie veterinară. Animăluțele sunt întotdeauna binevenite în magazin.

Maxi Pet deține și divizia online, reprezentantă prin magazinul său online www.maxi-pet.ro, unde clienții beneficiază de programe de fidelitate și de serviciul Click&Collect: comanzi online și ridici din magazin.

Contact:

Miruna Diaconescu, Marketing Manager

0734.991.796

miruna.diaconescu@pet-network.com

Despre SC Pet Network Europe SRL

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-pet-network-europe-srl/maxi-pet-sibiu-magazinul-preferat-al-animalelor-de-companie-din-sibiu-implineste-1-an-de-la-deschidere