Tarja Turunen Final Tour 2012

BUCURESTI - 24 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Au mai ramas doua zile pana la mult asteptatul concert al reginei metalului finlandez in Bucuresti. Miercuri, 25 ianuarie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00, va avea loc spectacolul “Tarja Turunen- Final Tour 2012”.

Tarja Turunen Final Tour 2012

Avand in vedere ca este ultimul concert al Tarjei in Romania  in urmatorii 5 ani de zile, artista a anuntat ca o  sa aiba un program muzical prelungit. Astfel, solista va canta 19 melodii, 5 dintre ele fiind in varianta acustica.

In deschiderea concertului vor canta doua trupe de metal din Italia: Sylpheed si Scala Mercalli.

Tarja Turunen este cantareata , compozitoare si pianista de origine finlandeza binecunoscuta pentru participarea sa ca solista in cadrul celebrei formații de metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit trupa, a lucrat la cariera ei solo si foarte rapid a devenit un nume  pe scena muzicala a metalului  international. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blandetea muzicii clasice.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:

Categoria 1: 195 lei

Categoria 2: 145 lei

Categoria 3: 115 lei

Categoria 4: 95 lei

Categoria 5: 75 lei