Sigle

Programul Operațional Competitivitate 2014-2020
Fondul European de Dezvoltare Regionala
”GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU S.C. PLETL S.R.L” proiect nr RUE 10064

Anunţ de presă privind începerea proiectului ”GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU S.C. PLETL S.R.L”

BUCURESTI - 11 august 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

S.C. PLETL S.R.L., cod fiscal RO14804722, cu sediul în loc. LIPOVA , str. Slt Suciu Sorin , nr. 134/F jud. ARAD anunţă începând cu data de 11.08.2021 lansarea proiectul cu titlul ”GRANT CAPITAL DE LUCRU PENTRU S.C. PLETL S.R.L” proiect nr RUE 10064 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 28.07.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea S.C PLETL S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținereaactivității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834.813,75 (valoarea totala) din care : 725.925,00 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

Pletl Manfred Michael

Email : juridic@pletl.ro

Telefon : 0732680585

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-pletl-srl/anunt-de-presa-privind-inceperea-proiectului-grant-capital-de-lucru-pentru-s-c-pletl-s-r-l