UN SPATIU VERDE, MEREU VERDE. PRIN POLIFIT.

Sibiu - 23 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Firma Polifit este unicul reprezentant din Sibiu pentru sistemele de irigatii marca Hunter, liderul mondial in productia de sisteme dedicate segmentului rezidential si urban de utilitate publica. Ati investit in amenajarea gradinii sau a altor spatii verzi? Polifit va ajuta sa va bucurati de investitia facuta.

Solutiile de irigare automatizata - cea mai buna cale de intretinere a spatiilor verzi

Din primavara si pana in pragul iernii, investitia de bani, timp si efort in realizarea unui spatiu verde se justifica doar daca se gaseste si cea mai buna cale de intretinere a acestuia. Sistemele automate de irigatii pot fi instalate atat in zone rezidentiale (gradini private) cat si in locuri publice (parcurile, gradinile publice, spatiile verzi ale centrelor comerciale) si terenuri sportive (fotbal, golf).

Obiectivul sistemului de stropit este ca plantele sa primeasca cantitatea de apa care le este necesara iar cu un sistem realizat şi instalat profesional se poate ajunge la o economie de apa chiar şi de 50%. Actionarea sistemului este complet automatizata si poate fi dirijata de un panou de comanda corelat cu un senzor perceptiv la starea vremii, astfel incat stropirea programata sa inceteze in caz de ploaie. Datorita amplasarii sistemului de stropit in sol, de unde aspersoarele se ridica la suprafata sub presiunea apei numai in timpul functionarii, putem folosi terenul deservit de sistemul automat de stropit fara ca acesta sa ne deranjeze cand nu functioneaza.

Nicio gradina nu seamana cu alta

De aceea, Polifit este o firma implicata in oferirea de solutii de irigatii adaptate. Pentru proiectarea unui astfel de sistem este necesara efectuarea unui studiu de catre specialistul Polifit, serviciu gratuit pus la dispozitia clientilor interesati de instalarea unui astfel de sistem. Nivelului ridicat de pregatire al personalului nostru se adauga avantajul folosirii software-ului dedicat proiectarii asistate de calculator. Printre avantajele folosirii unui sistem de irigatii de la Polifit amintim: stropirea in perioada si cantitatile optime, distribuirea uniforma si economica a apei, stropirea se poate efectua in intervale programate dinainte, pozitionarea şi reglarea aspersoarelor sunt astfel proiectate incat jetul de apa sa nu atinga cladirile, gardurile sau pavajele existente.

Despre SC POLIFIT SRL

De ce sa alegeti un profesionist?

Un sistem de udare automatizat este o combinatie complexa de tevi, vane, conexiuni electrice si aspersoare telescopice. Pe langa expertiza, Polifit asigura si cel mai bun raport intre solutia oferita si costule acesteia. Instalatorul profesionist alege cele mai potrivite produse pe baza schitei terenului si tinand cont de debitul si presiunea apei disponibile. In plus, Polifit se ocupa de numeroase aspecte suplimentare: sapa santurile la adancimea corecta, reduce pierderile de presiune si asigura presiunea necesare functionarii aspersoarelor, asigura uniformitatea irigarii, respecta prevederile legale referitoare la electricitate si intsalatii de apa, anticipeaza eventuala extindere a sistemului in viitor. Angajamentul instalatorului profesionist merge dincolo de proiectare si alegerea sistemului de irigatie. El va furniza asistenta la instalare si daca este necesar la extinderea sistemului.
Pentru detalii accesati www.polifit.ro sau stabiliti o intalnire cu un specialist Polifit la 0724308249 sau 0269 218777.
office@polifit.ro