Compania de asigurari RcaIeftin.net a sarbatorit in martie 2 ani de la lansarea online

BUCURESTI - 28 martie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Logistica/Transport

Compania de asigurari RcaIeftin.net a sarbatorit in martie 2 ani de la lansarea online. Cu aceasta ocazie, RcaIeftin.net ofera atat clientilor noi cat si clientilor vechi reduceri cu pana la 10% din valoarea asigurarii achizitionate sub forma de tichete cadou ce pot fi folosite oriunde, pentru orice.

Compania de asigurari RcaIeftin.net a sarbatorit in martie 2 ani de la lansarea online
 Noi, cei din compania RcaIeftin.net suntem de parere ca un client informat este un client multumit de deciziile pe care le ia. 

Dan Badea

RcaIeftin.net are 5 ani de activitate in domeniul asigurarilor in offline si 2 ani de cand s-a lansat in online. De cand a fost lansat, site-ul a fost folosit de peste 800.000 de utilizatori.

RcaIeftin.net ofera servicii complete: sfaturi, oferte, atentionari la expirarea asigurarii, asistenta in caz de daune etc. Compania se diferentiaza de concurenta prin cele mai mici preturi, prin implicarea in tot procesul pentru fiecare client in parte si adaptarea serviciilor oferite in functie de nevoile personale ale fiecarei persoane:

Ceea ce ne deosebeste de competitorii nostri este implicarea noastra in cazul fiecarui client in parte si adaptarea serviciilor noastre in mers la nevoile particulare ale acestuia. Le multumim tuturor clientilor care ne-au apreciat eforturile si celor care au apelat la noi si a doua oara cu incredere.Desi piata asigurarilor este in scadere, inregistram o crestere a numarului de polite intermediate, ceea ce ne confirma succesul politicii companiei. Pentru a fi cat mai aproape de clienti am lansat si un portal cu asigurari de locuinte ce le ofera posibilitatea sa compare preturile si sa aleaga informat , punandu-le la dispozitie toate clauzele contractuale. Noi, cei din compania RcaIeftin.net suntem de parere ca un client informat este un client multumit de deciziile pe care le ia.”declara reprezentantul companiei, Dnul Dan Badea.

Fiind un produs special, RcaIeftin.net trimite pe emailul clientului copia RCA-ului, astfel incat acesta sa dispuna de asigurare oricand are nevoie, fara sa astepte un curier.Clientii vechi ai companiei isi pot calcula si cumpara un rca ieftin folosind doar seria de sasiu, ceea ce ajuta la obtinerea unei cotatii mai rapide.Pentru a le fi mai usor sa aleaga cea mai potrivita solutie pentru ei, clientii dispun de un indrumar care arata modul corect de a proceda in functie de situatie.Clientilor noi, RcaIeftin.net le ureaza "Bun venit!" si ii asigura ca ii vor servi cu placere oriunde in tara. Atat clientii noi, cat si cei vechi beneficiaza nu doar de un produs, ci de un serviciu complet si de calitate.