Florentin Petre a schimbat cu succes fotbalul pe automobilism !

BUCURESTI - 1 iunie 2011

Comunicat tip General in Auto, Monden / Lifestyle, Sport

La mai putin de o saptamana de la retragerea sa oficiala din fotbal, Florentin Petre ridica piciorul de pe minge, apasa serios pedala de acceleratie si semneaza deja prima victorie in Campionatul de Circuit al Bulgariei - la Kaloyanovo, cu un avans consistent fata de locul secund.

Victorie Florentin Petre

Victorie Florentin Petre

 Prista Oil este o companie deosebit de interesanta si de dinamica. Sunt onorat sa port culorile galben negru. Este o colaborare de suflet, nascuta din respect reciproc si nu din motivatii financiare 

Florentin Petre

Inca din 2009 Florentin Petre, participa la Campionatul de Viteza pe Circuit din Bulgaria unde in 2010 devine campion, deasemeni participa cu succes la etape de Viteza pe Traseu Montan. Un profesionist desavarsit al fotbalului, Florentin aspira acum clar si la performanta automobilistica de varf.

In Decembrie 2010 la “Gala Fotbalului Romanesc”, Florentin Petre primea cupa pentru “Cea mai Spectaculoasa Revenire a Anului” din mana lui Vali Porcisteanu – cel mai bun pilot Roman din Campionatul National de Raliuri 2010.

Florentin Petre si-a afirmat si atunci hotarirea de a se implica in viitor cu toate puterile in automobilism. Inca de anul trecut, o autentica empatie s-a manifestat intre staff-ul Prista Oil Romania SA si Florentin Petre.

“Prista Oil este o companie deosebit de interesanta si de dinamica. Sunt onorat sa port culorile galben negru. Este o colaborare de suflet, nascuta din respect reciproc si nu din motivatii financiare”. Florentin Petre alearga pe un Renault Clio Super 1600 complet decorat de Prista Oil Romania.

Despre Florentin Petre:

Florentin Petre  a debutat în Divizia A în 1994, a cunocut consacrarea la  Dinamo, unde a si jucat, statornic, timp de 11 sezoane. A jucat 52 de meciuri in Nationala Romaniei, inclusiv la  Campionatele Europene de Fotbal din 2000 și 2008. Din 2006 a activat peste hotare, remarcandu-se pentru performanta si onestitatea sa. In 2008 a fost decorat cu medalia Meritul Sportiv. Consecvent in spriritul sau fair play, Florentin Petre isi va croi ca si pana acum, treptat si sigur drumul spre performanta.

Despre SC Prista Oil Romania

Prista Oil, desfasoara din 1993 activitati in 24 de tari din Centrul, Estul Europei, Orientul Apropiat, Nordul Africii si Asia Mica, avand cote semnificative de piata in Bulgaria, Romania, Serbia, Slovacia, Turcia, Ungaria si nu numai.

Prista Oil are o puternica retea de distribuitie de lubrifianti in tarile in care activeaza. Din Octombrie 2009, Prista Oil se ocupa si de distributia produselor renumitului brand Valvoline, pentru tari din Europa Centrala si de Est.

Valvoline este cel dintai brand de lubrifianti din lume, brevetat in SUA in 1866. Cunoscatorii au inteles deja ca aceasta traditie merita toata atentia. Asa se face ca, utilizatorii de lubrifianti Valvoline sunt dintre cei mai stabili in intreaga lume, 145 de ani de experienta aducand satisfactie deplina utilizatorilor constanti ai uleiurilor Valvoline.

Prista Oil crede in parteneriatul corect si temeinic cu furnizorii si cu clientii sai, in respectul deplin fata de calitate si fata de clientul final. Parteneriatul cu specialistii din distributia de lubrifianti, serviciile comerciale corecte si complete sunt cheia modelului de business castigator. Prista Oil se straduieste perment sa onoreze increderea si aprecierea partenerilor sai: clienti, furnizori, consumatori finali, prin efortul de a oferi produse si servicii comerciale de top.