Expo Construct – Ambient și Imobiliare, ediția a V – a

Locul desfasurarii: Galeria Arcade Oradea Sud fostul hypermarket Real 1 actualul Auchan, Calea Aradului

Organizator: Professional Advertising & Events

Expo Construct – Ambient și Imobiliare, ediția a V – a

EXPO CONSTRUCT – AMBIENT și IMOBILIARE , ediția a V- a.

Professional Advertsing & Events , în colaborare cu Galeria Arcade Oradea Sud fostul hypermarket Real 1, actualul Auchan (Calea Aradului) , vă invită sa participați la a V- a ediție a Expo Construct – Ambient și Imobiliare, eveniment ce se va desfășura în perioada 27 – 30 Martie 2014 la Galeria Arcade Oradea Sud fostul hypermarket Real 1, actualul Auchan (Calea Aradului), Oradea .

Dorim să adunăm la un loc o ofertă completă din domeniile construct – ambient – design – mobilier – casă și grădină, unui public din ce în ce mai pretențios. Avem convingerea că în cadrul acestui eveniment firma dumneavoastră ar avea parte de o prezentare excelentă a produselor și serviciilor, deoarece factorul determinant în luarea deciziei de cumpărare este dialogul și încrederea în partenerii de afaceri. Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale din următoarele domenii:

Târg prezentare/expunere/vânzare:

MATERIALE DE CONSTRUCȚII- materiale de construcții;- prefabricate;- ceramică, marmură;- materiale plastice;- profile pentru construcții;- materiale hidro, termo,fonoizolante;- lacuri, vopsele;- protecții anticorozive;- șarpante, izolații.

INSTALAȚII- instalații de apă, gaze;- instalații și echipamente de încălzire și climatizare;- țevi, conducte, armături;- articole sanitare;- instalații electrice;- automatizări;- corpuri de iluminat.

AMENAJĂRI INTERIOARE- mobilier pentru uz casnic;- mobilier comercial;- tâmplărie de aluminiu, PVC, lemn;- feronerie, accesorii;- finisaje interioare şi exterioare;- pardoseli;- covoare, perdele, draperii.

CURTE şi GRĂDINĂ- plante ornamentale;- mobilier pentru curte și grădină;- materiale și unelte pentru grădinărit;- plante pentru interior și exterior.

IMOBILIARE- dezvoltatori imobiliari;- consultanți imobiliari;- agenții imobiliare;- bănci;- consultanți financiari;

Program de vizitare:

27 – 30  Martie  2014,  J – S: 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule ) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Arcade Oradea Sud   reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;– traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud;– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea, oradeahub, etc;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;

- electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

Pentru detalii:

Loredana Curiac Organizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0754  474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro