Târg de Moș Nicolae

Locul desfasurarii: Galeria Real 1

Organizator: Professional Events

Târg de Moș Nicolae

     Professional Advertising & Events  și Galeria Real 1 din Oradea, Str. Ogorului 171, va organiza în perioada  30 Noiembrie – 5 Decembrie 2013 la Galeria Real 1 (str. Ogorului Nr.171),  atât în spațiul interior cât și  exterior  Târgul de Moș Nicolae, eveniment ce reunește  producători, importatori și distribuitori de: jucării, cadouri, obiecte handmade, piese vestimentare, accesorii, produse cosmetice, produse bio , eco, naturale, produse tradiționale, dulciuri și delicatese , etc.

     Târgul va aduce  oferte speciale și cele mai  bune prețuri, pentru a iniția vizitatorii în spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Firmele  expozante vor prezenta timp de 6 zile multe bunătăți, de la dulciuri și cadouri până la jucării și articole vestimentare , bijuterii, creații artizanale, handmade-uri, aranjamente florale și nuiele de Mos Nicolae .

     Vor participa firme din Bihor, Ungaria și din județele învecinate. Firmele  expozante vor prezenta timp de 6 zile:

  • produse și aranjamente speciale de Moș Nicolae;
  • jucării, produse handmade, cosmetice;
  • bijuterii, ceasuri, suveniruri, antichități;
  • decoraţiuni interioare: artizanat, lemn, piatră, sticlă, porţelan, ceramică;
  • aranjamente florale şi lumânări ornamentale;
  • produse alimentare tradiționale: prăjituri, ciocolată, bomboane, vinuri, brânză, miere, preparate din carne, pălincă;
  • produse de patiserie: cozonaci, prăjituri de casă.

     Program de vizitare:

30 Noiembrie –  4  Decembrie  2013, S – Mi. : 09.00 – 20.00

 5 Decembrie , J : 09.00 – 18.00

     Intrarea este gratuită!

    Evenimentul se adresează publicului larg interesat de  cadouri, bunătăți, delicatese, dulciuri  și multe surprize pentru toată familia și celor care vor să descopere spiritul  Sărbătorilor de Iarnă.

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;– traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real – peste 45.000 de vizitatori ;– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea, oradeahub, etc;- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;- electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

Pentru detalii : 

Loredana CuriacOrganizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0754. 474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

     Professional Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

     Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

 Târgurile și evenimentele organizate de Professional Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor.

   Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 30 November 2013

Participare: Intrare libera