Târg de Rusalii

Locul desfasurarii: Galeria Real 1

Organizator: Professioanl Advertisng & Events

Târg de Rusalii

Professional Advertising  & Events  va organiza în perioada  20 – 24 Iunie ,  Târgul de Rusalii  la  Galeria Real 1 din Oradea (Str. Ogorului, nr. 171).  Evenimentul reunește expozanţi din România şi Ungaria, care vor aduce spre prezentare, degustare şi vânzare, produse tradiționale alimentare și nealimentare specifice sărbătorii de Rusalii și nu numai.

Firmele  expozante vor prezenta timp de 5 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineînţeles, băuturi tradiţionale precum  renumita pălinca de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, handmadeuri, tablouri, ceramică, obiecte și vase din sticlă, bijuterii și accesorii.  Produsele bio şi eco, cosmeticele, decorațiunile și cadourile pentru Rusalii vor fi şi ele la mare căutare.

Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale pentru masa de Rusalii, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să își achiziționeze diferite articole noi și de sezon.

Program de vizitare:

20 – 24  Iunie  2013,  J – D : 09.00 – 20.00,  L : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, coș de gunoi,  etc) oferite de organizator;– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;– traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real – peste 45.000 de vizitatori ;– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, lumelume.ro, youtube, etc;- foto și video HD oferite de organizator pe perioada târgului;

- electricitate și internet wirelles gratuit pe perioada târgului.

Pentru detalii și înscrieri:

Loredana CuriacOrganizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0754. 474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 20 June 2013

Participare: Intrare libera