Târg Handmade de Valentine’s Day

Locul desfasurarii: Oradea Plaza – La Etaj (stația de tramvai de la Billa)

Organizator: Professional Advertising & Events

Târg Handmade de Valentine’s Day

Valentine’s Day vine cu o surpriză pentru artiștii handmade și artiștii plastici!! Pasionații de obiecte  lucrate manual  și  articolele unicat, sunt invitați pe 13 – 14 februarie 2015 la Oradea Plaza – La Etaj ( Piața Cetății, Nr. 1), la Târgul Handmade de Valentine’s Day.

Professional Advertising & Events și Oradea Plaza vine în întâmpinarea orădenilor cu un târg tematic. Pe 13 – 14 februarie 2015, de la ora 9.00 până la ora 20.00, cei care  doresc să cumpere un cadou pentru persoana iubită, pentru cei dragi sau pur și simplu să își completeze propria lor colecție de obiecte handmade sunt așteptaţi la Oradea Plaza- Piața Cetății, Nr. 1, acolo unde se desfăşoară Târgul Handmade, organizat cu ocazia Valentine’s Day , în interior – la etaj, locul unde  îşi dau întâlnire artiști pricepuți în a realiza articole handmade, spre încântarea amatorilor de articole lucrate cu multă pasiune și răbdare.

Articolele handmade specifice de Valentine’s Day nu vor lipsi. Alte produse handmade care nu au fost enumerate în prezentare, de genul : produse cosmetice și de îngrijire, plante ornamentale și uleiuri esențiale, esențe, buchețele parfumate și multe multe inimioare, etc.         Târgul Handmade de Valentine’s Day reprezintă un prilej pentru ca artiștii handmade să își pună în valoare imaginația și priceperea, iar clienții vor putea alege obiecte deosebite, la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar, și cadouri dintre cele mai romantice, inedite sau nonconformiste pentru a-și exprima cele mai frumoase gânduri și emoții față de acea persoană specială.        Pentru înscrieri expozanți: Data desfășurare târg: 13 – 14 februarie 2015 Locația : Oradea Plaza, Piața Cetății Nr.1 – la etaj! Program – între orele 9.00 și 20.00. Locurile limitate (30 locuri), la cerere se pot suplimenta- nu se asigură mobilier de expunere! Se poate asigura la cerere contra cost!Taxa de participare (2 zile)  : 30 lei – masa de 1 ml, 40 lei – masa de 1,5 ml, 50 lei – masa de 2 ml, 60 lei – masa de 2,5 ml, pentru alte oferte se discută telefonic! Contravaloarea taxei  se achită anticipat ! Condiții de participare – produse lucrate manual!Detalii plată – cei interesați de participare sunt rugați să trimită datele la adresa: handmadebilla@yahoo.com– (numele complet, adresa , nr.telefon și CNP – pentru persoane fizice, sau datele societății comerciale)– cei selectați vor primi un răspuns la email sau vor fi contactați telefonic.       Pentru detalii și înscrieri:SC Professional Advertising & Events SRLOrganizator Târguri și ExpozițiiTelefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 13 February 2015

Participare: Intrare libera