Târgul de Toamnă

Locul desfasurarii: Galeria Arcade Oradea Sud (Auchan)

Organizator: Professional Advertising & Events

Târgul de Toamnă

     În perioada 15 – 19 Octombrie 2014 în cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud (Auchan) din Oradea, Str.Ogorului Nr.171 se desfășoară a III – a ediție a Târgului de Toamnă, eveniment organizat de Professional Advertising & Events în colaborare cu Galeria Arcade Oradea Sud.

Târgul de Toamnă este un târg pentru toată familia :

 

  • Produse / Servicii pentru casă și grădină ;
  • Produse bio, eco și naturale ;
  • Produse / Servicii pentru sănătate și frumusețe ;
  • Produse tradiționale, delicatese și bunătăți ;
  • Dulciuri și prăjituri de casă ;
  • Handmadeuri ;
  • Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii ;
  • Oferte turistice, de timp liber, relaxare, petreceri, oferte pentru ocazii speciale, etc. ;
  • Reduceri, oferte speciale, discounturi, promoții, diverse.  

      Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule ) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Arcade Oradea Sud reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Program :

15 –  18  Octombrie Mi. – S : 09.00-21.00

19  Octombrie D : 09.00-18.00

INTRARE LIBERĂ!

Pentru detalii și înscrieri:SC Professional Advertising & Events SRLOrganizator Târguri și ExpozițiiTelefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

 

     Professional Advertising & Events este firmă organizatoare de târguri, expoziții, evenimente speciale, petreceri private, inaugurări, lansări de produse, etc.Rolul nostru este acela de pune în relaţie – de a identifica și direcţiona, atrage şi potrivi nevoile cumpărătorilor şi furnizorilor.

     Scopul nostru este de a maximiza oportunităţile de afaceri, de a crea relații prin intermediul târgurilor, evenimentelor şi oportunităţilor de sponsorizare.

    Târgurile și evenimentele organizate de Professional Advertising & Events au ca scop creearea unui cadrul propice pentru a interacţiona, o conversaţie la un stand de expoziţie poate fi punctul de pornire pentru un proiect vizionar, care semnalează o nouă direcţie pentru o întreagă industrie. Relaţiile personale contribuie la construirea încrederii și acest lucru este cel mai bun fundament pentru a face afaceri în viitor. Ca un partener de bază care posedă competenţe în tot ceea reprezintă expoziţii şi evenimente vă oferim soluții și servicii indispensabile participării la târguri și expoziții: tipografice, grafice, consultanță amenajare stand, consultanță promovare, etc.

Detalii pe www.publicitate-evenimente.ro.

Confirmare pana la data: 15 October 2014

Participare: Intrare libera