Târgul Reducerilor Aniversare

Locul desfasurarii: la Galeria Arcade Oradea Sud (Parcarea Hypermarketului Auchan)

Organizator: Professional Advertising & Events

Târgul Reducerilor Aniversare

Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Galeria Arcade Oradea Sud vă invită să participați la Târgul Reducerilor Aniversare, eveniment ce se va desfășura pe perioada a trei săptămâni, și anume : 16 – 19 Octombrie, 23 – 26 Octombrie și 30 Octombrie – 02 Noiembrie, la căsuțe în parcarea Galeriei Arcade Oradea Sud (Hypermarket Auchan), Oradea, Calea Aradului.

Târgul Reducerilor Aniversare  – un târg pentru toată familia (produse de îngrijire, produse alimentare și tradiționale, încălțăminte și îmbrăcăminte, handmadeuri, etc.).

Produsele bio, eco și naturale pentru îngrijirea corpului nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea  vizitatorilor  în folosirea de  materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

Pentru amatorii de delicatese și bunătăți, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta diferite produse: pâine și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, miere și produse apicole, dar și kurtos kalacs, langoși, plăcinte, gogoși, etc.

Pentru că iarna nu-i ca vara, trebuie să incepem să ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai cald, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade.

Deoarece în ultimul weekend din octombrie sărbătorim Halloweenul, la eveniment se pot expune și: accesorii și costume de Halloween, deocorațiuni și aranjamente florale, lumânări candele și lampinioane, handmadeuri specifice sărbătorii, jocuri și jucării specifice, dovleci sculptați, etc., pentru a ne bucura împreună și a alunga spiritele rele.

Program de vizitare:

16 – 19 Octombrie 2014,  J – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

23 – 26 Octombrie 2014,  J – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

30 Octombrie – 2 Noiembrie, J – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Pentru detalii:

SC Professional Advertising & Events SRL Organizator Târguri și ExpozițiiTelefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 16 October 2014

Participare: Intrare libera