Târgul Reducerilor Aniversare

Locul desfasurarii: Galeria Arcade Oradea Sud - la căsuțe (în Parcarea Hypermarketului Auchan)

Organizator: Professional Advertising & Events

Târgul Reducerilor Aniversare

Professional Advertising & Events în colaborare cu Galeria Arcade Oradea Sud vă invită să participați la Târgul Reducerilor Aniversare, eveniment ce se va desfășura în perioada 30 Octombrie – 2 Noiembrie, la Galeria Arcade Oradea Sud - la căsuțe (în Parcarea Hypermarketului Auchan)

Târgul Reducerilor Aniversare – un târg pentru toată familia (produse de îngrijire, produse alimentare și tradiționale, încălțăminte și îmbrăcăminte, handmadeuri, etc.). Produsele bio, eco și naturale pentru îngrijirea corpului nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea vizitatorilor în folosirea de materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.Pentru amatorii de delicatese și bunătăți, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta diferite produse: pâine și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, miere și produse apicole, dar și kurtos kalacs, langoși, plăcinte, gogoși, etc. Pentru că iarna nu-i ca vara, trebuie să incepem să ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai cald, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade. Deoarece în ultimul weekend din octombrie sărbătorim Halloweenul, la eveniment se pot expune și: accesorii și costume de Halloween, deocorațiuni și aranjamente florale, lumânări candele și lampinioane, handmadeuri specifice sărbătorii, jocuri și jucării specifice, dovleci sculptați, etc., pentru a ne bucura împreună și a alunga spiritele rele. Promovare și beneficii: – logistică : căsuțe din lemn + electricitate oferite de organizator; – campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor; – traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud; – afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale; – pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea; – invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ; – promovarea prin presa scrisă : prin partenerii media și mass media locală; – promovarea pe internet : www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, oradeaonline.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, funmaps.ro, etc; – promovare prin aplicația pe smartphone : MyCityMall; – foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada evenimentului. Program de vizitare: 30 Octombrie – 2 Noiembrie 2014, J – S : 09.00 – 20.00, D : 09.00 – 18.00 Intrarea este gratuită! Pentru detalii: SC Professional Advertising & Events SRL Organizator Târguri și Expoziții Telefon : 0730 720 836 Email: office@publicitate-evenimente.ro Website: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 30 October 2014

Participare: Intrare libera