Târgul Reducerilor de Vară

Locul desfasurarii: Galeria Arcade Oradea Sud (fosta Galerie Real 1), Calea Aradului

Organizator: Professional Events

Târgul Reducerilor de Vară

1. Perioada : 22 – 25 Mai 2014;2. Locul desfășurării târgului : Galeria Arcade Oradea Sud fostul hypermarket Real 1 actualul Auchan, Calea Aradului;3. Tematica : Târgul Reducerilor de Vară, ediția a III – a;4. Târg de expunere și vânzare;5. Expunerea / vânzarea produselor și serviciilor : va avea loc pe culoarul Galeriei Arcade Oradea Sud, din Str. Ogorului Nr.171;6. Participanți: producători, distribuitori, importatori, prestatori servicii, etc.;7. Programul târgului : 9.00 – 21.00 (Joi 22 Mai – Sâmbătă 24 Mai 2014), 9.00- 18.00 ( Duminica 25 Mai 2014);8. Logistica : este asigurată de SC Professional Advertising & Events SRL ( mese, scaune, coș de gunoi, electricitate, curățenie, acces la grup sanitar, pază și supraveghere video, internet wireless);

În perioada 22 – 25  Mai 2014, în Galeria Arcade Oradea Sud fostul hypermarket Real 1 actualul Auchan, din Str. Ogorului Nr.171, se va desfășura Târgul Reducerilor de Vară, care va reuni firme cu diverse domenii de activitate.Fie că te pregătești de vacanță și cauți ultimele reduceri sau promoții Târgul Reducerilor de Vară îți va oferi diverse posibilități – O vacanță împreună cu familia sau cei dragi, lucruri necesare pentru bagajul de vacanță, cadouri, și multe surprize de vară.Pentru cei care încă nu au timp de concedii, la târg vor putea găsi soluții de petrecere a weekendului, sau a serilor de vară călduroase.

Partea specială a evenimentului vor fi reducerile și promoțiile oferite de firme care au lichidări de stoc, promoții sau reduceri speciale.Firmelor care doresc să participe la eveniment li se cere doar să ofere produse sau servicii de calitate, dar mai ales promoții și reduceri.Ideea lansării acestui concept a venit din dorința de a sprijini micii producători români, iar publicul orădean a întampinat cu succes aceasta idee și în 2013.

Târg de produse tradiționale, delicatese, produse bio și eco

Firmele expozante / Producătorii vor putea prezenta / aduce spre vânzare timp de 4 zile multe bunătăţi, de la dulciuri, dulceţuri sau miere, până la diferite tipuri de brânză şi preparate din carne, tradiționalii cozonaci, prăjiturile de casă şi bineânţeles, băuturi tradiţionale precum renumita pălincă de Bihor, dar și vinuri de cramă. Nu vor lipsi nici produsele bio, eco și naturale, care vor fi şi ele la mare căutare.

Evenimentul se adresează publicului larg interesat de reduceri la produsele tradiționale, delicatese, produse bio, eco și naturale, celor dornici de gustarea unor produse de origine și calitate 100% românească, cât și celor care doresc să se hrănească cat mai natural și să adopte un stil de viață sănătos

Pentru că sprijinim economia locală, produsele tradiționale autohtone prețul de închiriere a unui stand este unul special.

Târg handmade

Dacă sunteți interesați să participați ca expozanți la acest eveniment și doriți mai multe informații, vă asteptăm să ne contactați menționând în mesajul transmis și site-ul / blogul unde aveți postate produsele voastre pentru a ne asigura că produsele se încadrează în specificul târgului ( și puteți beneficia de reducerea pentru artiștii handmade).

Nu uitați ca această reducere se aplică doar artiștilor /expozanților cu produse lucrate manual!!!

Atenție: întrucât prioritate la înscriere au firmele care expun sau își fac publicitate în cadrul evenimentului, vă recomandăm să vă grăbiți în cazul în care doriți să participați.

Deși este un spațiu neconformist (în cadrul căruia nu se poate amenaja standuri construite ci doar insule) pentru desfășurarea de târguri – Galeria Arcade Oradea Sud reprezintă un spațiu oportun pentru ați face cunoscute produsele și serviciile, și în același timp compania. Oamenii preferă din ce în ce mai mult mallurile, galeriile comerciale și spațiile unde pot face mai multe lucruri în același timp – ceea ce aduce acestui târg un aport de trafic net superior față de spațiile convenționale de târguri și expoziții.

Promovare și beneficii:

- logistică (mese, scaune, cos de gunoi,  etc) oferite de organizator;– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;– traficul zilnic din cadrul Galeriei Arcade Oradea Sud;– afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;– promovarea prin presa scrisă : prin partenerii media și mass media locală;– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea.ro, oradeahub.com, etc;

- foto și video profesionale oferite de organizator pe perioada târgului;

- electricitate și internet wireless gratuit pe perioada târgului.

Program de vizitare:

22 –  25 Mai 2014,  J – S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Pentru detalii:

Loredana Curiac Organizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 22 May 2014

Participare: Intrare libera