Cursuri IRU si MRU la Bucuresti

BUCURESTI - 19 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Agenţia Public Euroconsulting organizează cursuri de formare profesională: Inspector Resurse Umane şi Manager Resurse Umane, acreditate de către Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Cursurile se vor desfăşura la sediul Colegiului Economic „Viilor”, Şos. Viilor nr. 38, Sector 5 - BUCUREŞTI.

•Competenţe dobândite - IRU:

1. Protecţia muncii 2. Planificarea activităţii proprii 3. Lucrul în echipă 4. Recrutarea şi selecţia personalului 5. Întocmirea şi gestionarea documentelor de evidenţă a personalului 6. Acordarea de consultanţă de specialitate privind problemele de personal 7. Administrarea bazei de date a salariaţilor utilizând calculatorul etc.
•Competenţe dobândite - MRU:

1. Consilierea în probleme de resurse umane 2. Coordonarea activităţilor de resurse umane 3. Cordonarea programelor de resurse umane 4. Coordonarea personalului din departament 5. Elaborarea strategiei de resurse umane 6. Monitorizarea costurilor de personal 7. Monitorizarea sistemului de relaţii de muncă 8. Organizarea departamentului de resurse umane 9. Reprezentarea departamentului de resurse umane

OFERTE SPECIALE
Pentru persoane fizice:
1.Vă înscrieţi la ambele cursuri IRU şi MRU şi primiţi la alegere:
Imprimanta SAU Detector radar SAU Micul Dejun de vis
2.Vă înscrieţi dumneavoastră, mai aduceţi 1 persoană să se înscrie şi primiţi la alegere: Vital Power SAU Mixer de bucatarie
Produsele amintite mai sus pot fi vizualizate pe: www.yourmarket.ro


Pentru Persoane juridice - Companii:
1.Înscrieţi 2 sau 3 persoane şi primiţi o reducere de 10%/cursant înscris,
2.Înscrieţi mai mult de 3 persoane şi primţi o reducere de 20%/cursant înscris,
3.Înscrieţi-vă angajaţii la ambele cursuri în domeniul resurselor umane şi puteţi beneficia de o reducere de 20% pentru cursul de perfecţionare Inspector Resurse Umane.

Detalii inscriere:

Taxa cursurilor poate fi achitată în 2 tranşe: prima la data înscrierii, iar următoarea până la finalizarea cursului. Documente necesare înscrierii : copie după buletin, copie după ultimul act de studii, dovada schimbării de nume dacă este cazul. Cursurile se ţin în limita locurilor disponibile. Necompletarea numărului minim de locuri pentru un curs conduce la reprogramarea acestuia, la o dată ulterioară.

Pret:
IRU: 900 RON
MRU: 1.200 RON

Despre SC Public Euroconsulting SRL

YourJobs - Specialistul tau in Cariera
Portal de Locuri de Munca Online, cu joburi din Romania si strainatate, munca la domiciliu.

Contact:
Public Euroconsulting SRL
E-mail: diana.pert@publiceuroconsulting.ro
Tel: 0728.572.880 sau 0770.824.866
diana.pert@publiceuroconsulting.ro