Hai sa cumparam online. S-a lansat un nou portal ecommerce: YourMarket.ro

BUCURESTI - 3 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

De cate ori nu te-ai intrebat cum de tot mai multa lume prefera sa acceseze un e-commerce pentru a cumpara un produs in loc sa mearga personal la locul cu pricina. Daca stam sa analizam mai bine, nu este chiar atat de simplu sa mergi in fiecare zi la serviciu, sa ai activitati cu familia dupa job, sa mai vizitezi un prieten si sa iti ramana timp si pentru cumparaturi. Acest lucru este practic imposibil si de neconceput pentru majoritatea oamenilor care isi doresc o cariera de succes.

Sintagma “Timpul inseamna bani” se utilizeaza tot mai des si exprima importanta fiecarui minut utilizat cu eficienta maxima. Mai mult, “a cumpara online” a devenit un mod de viata si nu un element de noutate pentru cei mai multi dintre noi. A tasta numele si contul e foarte simplu si in plus esti scutit de un drum pana la magazin sau de ce nu pana in alt judet, oras sau tara.

Vazand faptul ca ne confruntam tot mai mult cu lipsa de timp liber, am incercat sa creem un portal de e-commerce care sa acopere o gama cat mai larga de produse, pentru a nu fi nevoie sa cautati pe zeci de site-uri diferite produse care doriti sa le achizitionati. Astfel ca am incercat sa cream un hyper-market online in care sa gasiti produse dintre cele mai diverse, cum ar fi: electrocasnice, electronice, produse de bucatarie, produse de gradina&hobby, produse IT&C, audio-video, navigatie GPS, Carkit, Detectoare radar, telefonie Mobila, fitness, produse de ingrijire personala, jucarii pentru copii si multe altele.

Dorim sa castigam increderea si respectul clientilor nostri, astfel ca tratam fiecare parteneriat cu seriozitate, daruire, profesionalism, avand o politica de preturi avantajoasa pentru ambele parti. Dorim sa avem parteneri de cursa lunga, tocmai de aceea ne dedicam clientilor nostri si le oferim cele mai bune solutii in achizitionarea produselor de care au nevoie. Colaboram cu cele mai importante brand-uri oferindu-va produse de calitate si cu pret accesibil tuturor. Deasemenea puteti alege inclusiv modalitatea de plata convenabila pentru Dvs., noi punandu-va la dispozitie mai multe solutii special gandite pentru satisfacerea nevoilor Dvs.
Deasemenea asteptam sugestiile tale atat pe Blogul si pe Forumul special create pentru a-ti exprima opinia, cat si prin Serviciul de Live Suport care il punem la dispozitia ta, avand posibilitatea sa intri in legatura directa cu un operator
YourMarket, care va incerca sa rezolve orice problema care o ai.

Despre SC Public Invest SRL

Asadar, intra si tu in Comunitatea YourMarket. Doar impreuna putem avea succes.
YourMarket – Specialistul tau in e-commerce

http://www.yourmarket.ro
e-mail: marketing@yourmarket.ro
tel: 0728.270.875
marketing@yourmarket.ro