Achizitiile publice din Romania au acum un sprijin concret in SISAP

Cluj-Napoca - 30 aprilie 2010

Comunicat tip General in Administratie Publica

Marti, 4 mai 2010, Public Tender Cluj organizeaza seminarul “Achizitii Publice. Problematica si Solutii” in Sala de Conferinte a Consiliului Judetean Arad, eveniment la care sunt invitati sa participe in primul rand primarii si persoanele responsabile cu achizitiile publice din cadrul comunelor din judetul Arad.

In contextul crizei economice si a ultimelor modificari legislative, utilizarea eficienta a fondurilor publice se impune ca element central pentru domeniul achizitiilor publice.

Seminarul va fi centrat pe problematica achizitiilor publice si va include prezentarea unei solutii informatice menite sa sprijine activitatea autoritatilor contractante. Este primul intr-o serie de prezentari ce au ca scop clarificarea procedurilor din domeniu si propunerea unui mijloc de a le eficientiza.

In program vor fi abordate teme de actualitate din domeniu: modificari legislative, reguli de respectat in realizarea documentatiilor, greseli frecvente pe parcursul aplicarii procedurilor de atribuire. Va fi prezentata solutia informatica SISAP pentru managementul achizitiilor publice si vor avea loc dezbateri pe temele propuse.

SISAP (Sistemul Informatic de Standardizare a Achizitiilor Publice) este singura aplicatie din România care ofera sprijn in implementarea si gestionarea fluxurilor interne asociate desfasurarii procedurilor de achizitie publica prin respectarea conditiilor impuse de legislatia specifica. SISAP este instrumentul care ajuta autoritatea contractanta sa creeze si gestioneze Programul Anual de Achizitii, sa parcurga corect toate etapele necesare pentru finalizarea cu succes a procedurilor de achizitie publica, sa genereze toate formularele prevazute de legislatia in vigoare, sa respecte toate termenele de asteptare impuse de actul normativ.

SISAP sprijina autoritatea contractanta in luarea deciziilor prin trimiteri legislative si exemple sugestive, oferind astfel o mai mare eficienta si transparenta acestui domeniu.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 10.00. Accesul este gratuit si posibil pe baza de inscriere si in limita locurilor disponibile.

Despre SC Public Tender SRL

Informatii suplimentare:
e-mail: samarghitan@sisap.ro

Public Tender Cluj
Tel: 0264 411.350
Fax: 0264 411.360

officecluj@sisap.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-public-tender-srl/achizitiile-publice-din-romania-au-acum-un-sprijin-concret-in-sisap