Compania românească de IT Qubiz este pe cale să câştige cel mai prestigios concurs de business din Europa [video]

Oradea - 26 aprilie 2017

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie

Live site

Compania de IT Qubiz, având birouri în Oradea şi Cluj-Napoca, reprezintă România în cadrul celei mai importante competiţii de business de pe continent: European Business Awards.

Compania românească de IT Qubiz este pe cale să câştige cel mai prestigios concurs de business din Europa [video]

Ajunsă în ultima etapă a competiţiei, compania de IT se "luptă" acum cu reprezentantele a 33 de state europene pentru câştigarea titlului de European Public Champion.

Deşi criteriul de departajare în această ultimă etapă este cel al votului popular, firmele care au ajuns aici au trecut prin nişte criterii de selecţie riguroase; iniţial au fost 34.000 de firme participante, din care un juriu a selectat 800, iar acum au rămas doar 34: campioanele a 34 de ţări europene.

Voturile publicului se pot înregistra aici <

În cazul companiei Qubiz, ce a făcut diferenţa este strategia de creştere din ultimii 4 ani: numarul de angajati ai Qubiz a crescut cu 210%, de la 40 la 125, iar cifra de afaceri a crescut cu mai bine de 250%. Aceste cifre, dar şi grija faţă de angajaţi şi clienţi, i-au determinat pe cei de la European Business Awards să nominalizeze compania Qubiz pentru "The ELITE Award for Growth Strategy of the Year" şi să o invite să meargă mai departe.

Pentru această ultimă etapă a competiţiei companiile finaliste au pregătit câte un filmuleţ de prezentare. Filmuleţul celor de la Qubiz (inclus în articol) se foloseşte de umor şi autoironie reflectând astfel cultura organizaţională a firmei.

Înfiinţată la Oradea în 2008 de către Marcel Anghel, compania a fost remarcată în repetate rânduri pentru strategia sa de creştere. Cel mai recent a intrat în topul FT 1000 Europe's Fastest Growing Companies întocmit de Financial Times. Acolo Qubiz s-a clasat pe poziţia 184 din 1000, având cea mai bună poziţionare între companiile din România.