Colectia semnata Catalin Botezatu exclusiv pentru Quelle

Satu Mare - 6 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Noul catalog Quelle pentru sezonul primavara/vara 2009, catalog ce a fost lansat pe data de 29. decembrie, aduce in premiera o colectie Prêt á Porter semnata de catre Catalin Botezatu in exclusivitate pentru celebrul brand german. Aceasta colectie va fi lansata consecutiv si in alte 9 tari unde este reprezentat concernul Quelle – Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Croatia, Estonia, Letonia si Grecia.

Colectia semnata Catalin Botezatu exclusiv pentru Quelle

Recunoscut si in Romania deja de multe decenii ca si un adevarat „fashion guide”, catalogul Quelle a fost gandit inca de la inceputurile sale ca un promotor al „democratizarii luxului”, dupa cum spunea insusi Gustav Schickedanz, fondatorul firmei Quelle. Tocmai aceasta premisa a dat nastere si ideii realizarii acestei colectii exclusive Catalin Botezatu - o colectie caracterizata prin eleganta, rafinament, personalitate, dar totodata accesibila din punct de vedere material.
Catalin Botezatu despre colectia creata in exclusivitate pentru Quelle:
„Colectia creata pentru Quelle este adresata unei femei moderne, lipsite de prejudecati, care se doreste tot timpul in pas cu moda. Materialele folosite subliniaza linia corpului, punand in evidenta formele sau, atunci cand este cazul, acestea pot ascunde inerente imperfectiuni care apar odata cu trecerea anilor. O colectie care poate fi purtata de toate femeile indiferent de varsta, fara a fi nici o secunda dezavantajate de croiala sau culoare. Gama cromatica a tinutelor din aceasta colectie da o nota de tinerete, exuberanta si rafinament celor care imbraca tinutele cu pricina. Femeia pe care o propune prin tinutele sale brandul Quelle este cu adevarat o aparitie. Rochiile vaporoase cu imprimeuri confera o senzatie de lejeritate si confort, inscriindu-se in acelasi timp in trendul acestui sezon. Adeptele stilului business women se regasesc in noua colectie de compleuri care reinterpreteaza stilul clasic, conferindu-i o nota sic. Rochiile elegante cu aspect de ceremonie fac din femeia Quelle o adevarata diva, o femeie fascinanta.”

Despre SC QUELLE SRLSC QUELLE SRL, str.Parc Industrial Sud nr.15, 440247 Satu Mare, tel. 0361 403 403, fax 0361 403 404