Incepe sa vinzi chiar daca nu ai un magazin online, alaturi de Topfashion

BUCURESTI - 6 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Topfashion ofera posibilitatea de a adauga micilor producatori, magazinelor online sau persoanelor care comercializeaza articole vestimentare sa isi adauge produsele in sistem marketplace .

rochii topfashion

rochii topfashion

Topfashion ofera posibilitate atelierelor de creatie, magazinelor online sau oricarei persoane ce comercializeaza articole vestimentare sa isi expuna produsele in magazin si sa devina partener.

Fii partener TopFashion!

Topfashion este un magazin ce comercializeaza articole vestimentare destinate femeilor. In magazinul online puteti gasi rochii atent alese pentru evenimente. Fie ca este vorba de o petrece sau de o nunta, Topfashion este locul ideal din care puteti achizitiona rochii pentru aceste evenimente.

Se ofera aceasta posibilitate deoarece se doreste ca doamnelor si domnisoarelor sa li se ofera acces la cea mai variata gama de articole vestimentare pe care le pot gasi in online si in acelasi timp sustinerea producatorilor locali.

Cu ajutorul Topfashion puteti incepe sa vindeti online chiar daca nu aveti un magazin online. Daca aveti in oferta dumneavoastra rochii elegante, casual sau de seara va asteptam cu drag sa ne contactati. Va punem la dispozitie toata cunostintele, resursele si logistica necesara pentru ca dumneavoastra sa va puteti comercializa produsele si in online.

Avand o vechime considerabile in domeniul fashion, Topfashion se bucura de aprecieri considerabile in randul femeilor, iar acest lucru se vede si in statisticile noastre, peste 100.000 de vizitatori unici lunar.

Incepe sa vinzi online cu ajutorul Topfashion chiar daca nu ai un magazin. Colaborarea cu noi poate insemna impulsul de care are nevoie compania ta pentru ca aceasta sa creasca.

Echipa Topfashion este pasionata de ceea ce facem pentru doamnele si domnisoarele din Romania, iar aceasta initiativa este destinata implinirii dorintelor acestora, motiv pentru care suntem foarte atenti si selectivi cu partenerii nostri. Calitatea produselor reprezinta principalul nostru mijloc de selectie.

Daca detineti un atelier de creatie sau comercializati articole  vestimentare de calitate, va invitam sa intrati in legatura cu noi pentru a discuta despre parteneriatul benefic pentru ambele parti.

Ne puteti contacta telefonic la 0720 887 272 pentru detalii.