Stiati ca ASTROLOGIA este un limbaj prin care putem primi mesajul astrelor si al Universului inconjurator?

BUCURESTI - 23 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Putem aprofunda acest limbaj prin CURSUL ”ASTROLOG” cod COR 516101 – acreditat ANC(CNFPA), autorizatie nr.40 /7082/ 09.07.2013 – sustinut de astrolog – consultant APOSTOL GABRIELA - IOANA

Stiati ca ASTROLOGIA este un limbaj prin care putem primi mesajul astrelor si al Universului inconjurator?
 “Daca toate religiile si scripturile lumii s-ar pierde, si daca nu ne-ar mai ramane nimic decat stelele cerurilor, povestea zodiacului si semnificatia numelor diverselor stele din diferitele constelatii, am fi capabili sa trasam din nou istoria omului, sa recuperam cunoasterea telului nostru si sa aflam cum il putem atinge”.  

Djwhal Khul

Putem aprofunda  acest limbaj  prin CURSUL ”ASTROLOG” cod COR 516101 – acreditat ANC(CNFPA), autorizatie nr.40 /7082/ 09.07.2013 – sustinut de astrolog – consultant  APOSTOL GABRIELA - IOANA

Astrele sunt permanent pe cer, le putem vedea zilnic, si chiar daca e innorat, stim ca ele sunt acolo, dintotdeauna si pentru eternitate, si intotdeauna ne transmit ceva.

Daca suntem pe receptie, atenti la ceea ce ne-ar putea sugera ele, intuitiv, stimulandu-ne imaginatia si creativitatea, dar si intelegerea mai profunda a lucrurilor, atunci putem sa percepem mesajul lor.                                                                            www.mirabilys-magazin.ro

Structura cursului: - 50 ore

Desfasurarea cursului:  - BUCURESTI

28 octombrie  –  28 noiembrie  2013 – 18.30 – 21.30 – curs de seara – 1200 lei(programul  va fi stabilit de comun acord in prima zi de curs). 

15 -  17  si  22 – 24  noiembrie 2013 – curs de weekend – 1400 lei  + 10 ore practica

Taxa de curs: -  1200 lei (cursul de seara) si  1400 lei(cursul de weekend) - se poate achita si in rate, 1/2 la inscriere si diferenta la jumatatea cursului.

Acordam comision de 10% din taxa de curs sau aplicam reducerea persoanelor care se inscriu la cursurile organizate de noi, in urma recomandarii dumneavoastra.

La achitarea integrala a taxei de curs -  la inscriere, se acorda o reducere de 10% din pretul total.

Aceasta noua formare autorizata in domeniul dezvoltarii personale, ne invata sa comunicam cu astrele si ne ajuta sa ne completam cunostintele legate de noi si de rolul nostru pe aceasta planeta, sa intelegem si aprofundam acest limbaj simbolic intre viata noastra interioara si cea exterioara, informatii utile despre corpurile noastre subtile - corpul mental, corpul emotional si corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului in relatia cu corpul nostru  si a vindecarii noastre emotionale, ne invata sa ne cunoastem si sa intelegem ca suntem unici si irepetibili.

Studiul Astrologiei (astra – stea) recurge la logica(logos) si apoi la ratiune pentru a intelege si a ne raporta la Universul inconjurator.

Prin acest curs invatam cum sa ne intocmim tema natala sau de baza, sa ne planificam timpul corect si sa ne organizam activitatile, in functie de miscarea planetelor si de stele, de schimbarile care intervin odata cu ele - tranzite, progresii, directii si revolutii solare.

Cu ajutorul cunostintelor asimilate si a certificarii obtinute, se poate deschide propriul cabinet de consultanta(consiliere) astrologica sau puteti activa in massmedia, in compartimentele de selectie si recrutare personal, in cabinete de orientare profesionala, in centre de formare profesionala si in unitati de invatamant.

Descrierea ocupatiei: Ocupatia de Astrolog presupune desfasurarea unei activitati în care relationarea cu oamenii este primordiala si fundamentala, acest lucru presupunand intr-o masura foarte mare abilitati de comunicare in relatia cu persoanele care solicita o consultanta astrologica, cat si activitati legate de practicarea si promovarea astrologiei si stiintelor ezoterice.

Scopul activitatii astrologilor - nu este tentativa de a schimba destinul oamenilor ci mai degraba de a-l împlini prin intermediul unui nivel de constienta amplificat.

Astrologii isi pot desfasura activitatea in cadrul cabinetelor de consultanta, in massmedia, in compartimentele de selectie si recrutare personal, in cabinete de orientare profesionala, in centre de formare profesionala si in unitati de invatamant.

Astrologii calculeaza si interpreteaza astrograma asigurand trecerea de la informatia generala la cea cu caracter particularizat, modulata pe individualitatea si unicitatea fiecarui individ. Prin urmare nu exista doua astrograme identice.

Astrologii trebuie sa acorde o importanta deosebita faptului ca orice persoana are dreptul sa-i fie apreciata in mod obiectiv valoarea de fiinta umana si sa i se respecte liberul arbitru (capacitatea de a decide asupra propriei vieti).

In practicarea acestei ocupatii, astrologii trebuie sa manifeste maxima responsabilitate pentru informatiile furnizate si sa dovedeasca un grad inalt de integritate morala si profesionala in relatiile cu solicitantii.

Principalele activititati desfasurate de Astrolog sunt: - analizeaza pozitia, miscarea si interactiunea dintre planete, case si zodii - realizeaza astrograme - interpreteaza astrogramele - transmite concluzii - ofera indrumare in modelarea comportamentala

COMPETENTE SPECIFICE

Comunicare interactiva Utilizarea calculatoruluiProcesarea datelor Intocmirea astrogramelor Realizarea horoscopului individual Consilierea privind modelarea comportamentala Intocmirea horoscoapelor pentru persoane juridice Alcatuirea horoscoapelor generale Realizarea prognozelor generale

Structura cursului: - 50 ore

La evaluare se urmareste :

Capacitatea de comunicareSpirit de observatie, meticulozitate, gandire logica si deductiva.Capacitate de analiza si sinteza, viziune de ansambluCapacitatea de stabilire si interpretare a influentelor astraleClaritatea si relevanta interpretarii

FORMATOR:

APOSTOL GABRIELA - IOANA - Formator certificat MECT si CNFPA, astrolog cu experienta de 20 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte a Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele  Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate ANC de nutritionist, reflexoterapeut, fitoterapeut si de dezvoltare personala in radiestezie, reiki, numerologie, prananadi, bucatarie fara foc, biorezonanta, gemoterapie, qigong, tai chi, colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.  www.mirabilys-magazin.ro

Taxa de curs:    - 1200 lei - CURS DE SEARA

                             - 1400 lei - CURS DE WEEKEND

Conditii de acces :

Persoanele cu studii medii  (indiferent profilul de activitate)

Acte necesare la inscriere:

copie BI/CI copie certificat de nastere copie diploma de studii copie certificat de casatorie (pentru doamne daca este cazul)

La sfarsitul acestui curs, in urma examenului - se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia ASTROLOG, insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de C.N.F.P.A ( ANC).

Atelierele de practica(supervizare) in ASTROLOGIE  se tin saptamanal – JOI - intre orele 18.00 - 21.00 iar  dupa fiecare 10 sedinte, se vor elibera CERTIFICATE DE PRACTICA, emise sub sigla proprie conform autorizatiei nr.40 /7082/ 09.07.2013.

pot participa la aceste ateliere toti absolventii cursului ASTROLOG (indiferent de centrul de formare la care au absolvit), dar si persoane interesate sa urmeze aceasta perfectionare.

Taxa de participare la ateliere:

30 lei / persoana - pentru achizitionarea unui nr.de minim 10 sedinte, in baza unui contract.50 lei / persoana - pentru persoanele care participa ocazional.

- este absolut necesara confirmarea participarii la atelier pana, cel mai tarziu - miercuri ora 13.00.

Doriți să împărtășiți și altora cunoștințele acumulate pe plan personal?

Vă propunem o formare autorizată care vă ajută în acest sens – cursul CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ, autorizat ANC(CNFPA)– cod COR 242324, autorizatie nr.40/ 3161/11.04.2013

  Dacă ne dezvoltăm pe plan personal, îi putem ajuta și pe ceilalti sa se dezvolte. Progresul nostru in dezvoltarea personală poate deschide uși și altora, iar fericirea unui astfel de progres este completă doar când ea este înpartasiită.          

  În acest fel  putem contribui la bunul mers al lucrurilor atât în viața noastră cât și a altora.

Cursul ”Consilier pentru Dezvoltare Personală” ne ajută să ne cunoaștem, să aflăm care ne sunt calitațile și ce ne face să ne simțim impliniți.

Participand la acest curs vom învăța să interacționăm cu cei din jur, să stabilim relații durabile și armonioase,  să ne corectăm defectele și să ne construim o imagine ce ne va oferi încredere în forțele proprii.

Desfasurarea cursului:  - BUCURESTI

24 –  31  octombrie 2013 – 18.30 – 21.30 – curs de seara – 1300 lei

(programul  va fi stabilit de comun acord in prima zi de curs).

01 – 03  si  08 – 10  noiembrie 2013 – curs de weekend – 1600 lei

Taxa de curs: -  1300 lei (cursul de seara) si  1600 lei(cursul de weekend) - se poate achita si in rate, 1/2 la inscriere si diferenta la jumatatea cursului.

Beneficii obtinute in urma cursului:

Consilierul poate lucra in mod independent ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind imbunatatirea performantelor fortei de munca si oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizationale.

Dobandirea unor cunostinte, abilitati,  tehnici si aptitudini necesare practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala.

Obtinerea unei certificari nationale recunoscute de Ministerul Muncii, de Ministerul Educatiei, Familiei si Protectiei Sociale, ANC (CNFPA) si internationale conform Conventiei de la HAGA.

Participarea la cursul autorizat de LEADERSHIP si COMUNICARE MANAGERIALA cod COR 121207 - este foarte important in munca viitorului CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA si reprezinta un proces dinamic, influentat de toata complexitatea si incertitudinile comportamentului uman.la pretul redus 50% - de 150 lei

Imbunatatirea abilitatilor de comunicare, ascultare activa, atentie pentru detalii, focalizare pe probleme, analiza si sinteza, interactionare si adaptabilitate in conditii de lucru cu categorii foarte diverse de persoane.                           Abordarea si deprinderea unor calitati: calmul, neutralitatea, grija pentru client, rabdarea, onestitatea, obiectivitatea, seriozitatea, responsabilitatea, perseverenta, deschiderea, receptivitatea si gandirea pozitiva.

Acest curs este interactiv si aplicat, avand o componenta practica de pana la 70 % din durata totala a formarii.

Conditii :

Persoanele cu studii superioare finalizate  prin examen de licenta (indiferent profilul de activitate) vor obtine certificatul de absolvire CNFPA.

Detalii despre cursuri si modalitatea de inscriere puteti solicita la:

tel./fax: 021/311.63.03

mobil: 0728 120 340, 0748.754.955, 0722.675.316, 0723163926

e-mail: office@raminfo.ro, ris_cursuri@yahoo.com, ris_srl@yahoo.com

web: www.cursuri.raminfo.ro

VA ASTEPTAM CU DRAG!

 

Despre SC RAM-INFO SERV SRL

RAM-INFO TRAINING - este un centru de perfectionare autorizat CNFPA cu experienta, infiintat din 1998, axat pe cursuri si training, care a reusit prin profesionalism, seriozitate si promptitudine sa isi ajute clientii si sa puna la dispozitia lor si a organizatiilor, seturi de cunostinte, abilitati si comportamente necesare unei foarte bune performante.
SERVICII:
RAM-INFO SERV va poate furniza:
- Cursuri de dezvoltare personala / perfectionare aut.ANC
- Cursuri deschise
- Cursuri personalizate