Semnarea contractului de finanţare pentru „Consultanta in afaceri privind pregatirea si extinderea societatii pentru un nou domeniu de activitate”

Cluj-Napoca - 23 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

S.C. Rem Serv S.R.L. şi Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri, au semnat în 14.05.2009 contractul de finanţare pentru un proiect în valoare totală de 62.900 lei, care se estimează că va avea ca rezultat o documentare profunda, concretizata in alegerea celor mai bune solutii tehnice si financiare pentru dezvoltarea societatii Rem Serv.

Anunţ de presă
Proiectul, care primeşte finanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (Axa Prioritară 1 – „Un sistem inovativ şi ecoeficient de producţie”, Domeniul de intervenţie D1.3 –Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului, Operaţiunea b- Sprijin pentru consultanta acordat Intreprinderilor Mici si Mijlocii), va fi implementat în perioada 15.05.2009-14.07.2009, la Cluj-Napoca.
Valoarea totală este de 62.900 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul naţional) este de 37.000.
S.C. Rem Serv S.R.L. cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Gh. Sincai, Nr. 9, Ap. 1, a depus cererea de finanţare în cadrul schemei „Sprijin pentru consultanta acordat IMM-urilor” obiectivul vizat fiind pregatirea si extinderea societatii pentru un nou domeniu de activitate.
POS-CCE este PO finanţat din FEDR care are ca obiectiv cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti, cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea la nivelul UE, astfel incat Romania sa atinga, pana in anul 2015, un nivel de aproximativ 55% din valoarea medie a productivitatii UE.

Despre SC REM SERV SRL

SC Rem Serv SRl are ca obiect de activitate principal „ lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si aer conditionat”, cod caen- 4322
Persoana de contact:
Nume Ghemes Remus
Funcţie:Administrator
Adresă, nr. tel.Str. Ialomitei, Nr. 5, Bl. S4, Sc. 1, Ap. 10, Cluj-Napoca, tel:0264.418.580

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-rem-serv-srl/semnarea-contractului-de-finantare-pentru-consultanta-in-afaceri-privind-pregatirea-si-extinderea-societatii-pentru-un-nou-domeniu-de-activitate