Nu e important ce ERP folosesti (SAP, Navision, etc) avem profesionisti pentru integrare !

Sibiu - 9 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

iMobileDistribution optimizeaza managementul activitatii agentilor de vanzari in companiile de distributie (locala, regionala sau nationala) si opereaza in regim: pre-sales (destinat preluarii comenzilor de catre agentii de vanzari) si/sau van-sales (pentru livrarea marfii pe loc si preluare comenzi).

Agentii de livrare vor folosi iMobileDistribution pentru a avea la dispozitie oricand informatii despre produse, stocuri, loturi, zone, clienti, depozite – informatii preluate din ERP- ul instalat la sediu– si in acelas timp, pentru a prelua comenzi, care vor fi transformate in facturi, tiparite pe imprimante portabile, in masina, la sediul clientului.

In acelasi timp, managementul va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business care vor duce la cresterea satisfactiei Clientilor si a eficientei echipei de vanzari datorita:
• Planificarii parametrilor calitativi si cantitativi ai distributiei: rute, targete, politici de preturi si discounturi;
• Informarii exacte; + 149 rapoarte de vanzari, distributie, adaos, stocuri, discounturi, top-uri, solduri, achizitii, targete;
• Controlului asupra agentilor de vanzari prin rapoarte de activitate detaliate sau centralizate;
• Optimizarea activitatii zilnice pentru tot lantul de distributie.

iMobile Distribution permite conectarea pentru preluare si transmitere date specifice (comenzi, facturi, incasari, etc.) la diverse sisteme ERP. Acest lucru este posibil deoarece aplicatia furnizeaza un API deschis pentru interconectare si se bazeaza pe standarde de comunicare si transfer date. Programatorii echipei ROPARDO au dezvoltat conectori pentru o varietate de solutii ERP (Oracle EBS, SAP, etc)

Despre SC ROPARDO SRL

Despre Ropardo SRL

Inovatie, Calitate, Respectarea termenelor sunt obiectivele noastre din 1994 cand Ropardo S.R.L. a fost infiintata in Sibiu, ca Partener Tehnologic pentru beneficiarii sai.

Expertizele noastre de baza sunt: dezvoltare, implementare si intretinerea solutiilor software și a sistemelor IT.

Suntem dedicati realizarii unor solutii IT economice, pentru ca acest lucru conteaza !

P roiecte IT, Produse Software
A rhitecturi si Analiza Solutii IT
R &D (Cercetare si Dezvoltare Software)
D atabase (Oracle, MSSQL, MySQL, ...)