Floricel - oua ca la mama lor

Vaslui - 8 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Floricel - un nou brand pentru Safir Vaslui

Iepuraşul a adus pentru Deliciosul de Vaslui un nou frăţior: un brand nou de ouă – Floricel. În acest fel Safir şi-a inclus în portofoliu alături de marca Deliciosul de Vaslui pentru produsele sale din carne de pasăre şi marca Floricel pentru ouă. Numele are o rezonanţă specială şi simbolizează întoarcerea la tradiţie, la lucrurile naturale şi gustoase pe care mama natură ni le oferă. Sloganul adoptat („Ouă ca la mama lor”) susţine ideea de bază pe care a fost construită marca şi subliniază principalele calităţi ale produselor: proaspete, cu gust, sănătoase. Personajul care simbolizează marca face trimitere spre stilul tradiţional de viaţă, simplu şi echilibrat, natural şi sănătos exact ca şi produsele la care face referire. Cromatica aleasă şi ambalajele utilizate fac din ouăle marca Floricel un produs uşor de remarcat şi de reţinut pentru clienţi. Ouăle se regăsesc în ambalaje de 6, 10 şi 30 bucăţi.

Despre SC SAFIR SRL

Firma Safir, producator de carne de pasare, detine ferme proprii de crestere a puilor si un abator propriu cu o capacitate de 4000 capete/ora.
SC Safir SRL
Valeni, jud Vaslui
www.safir.ro
CONTACT@SAFIR.RO