Compania clujeană Masterfol, singura din Europa care a primit recunoașterea liderului mondial în aplicarea foliilor auto

Cluj - Napoca - 13 martie 2019

Comunicat tip General in Auto

Masterfol , singura firma din Europa care a primit recunoașterea companiei americane Eastman Chemical Company devenind partener Select Pro , montează cele mai moderne folii Stratos.

Folii Auto Cluj Napoca - Masterfol

Folii Auto Cluj Napoca - Masterfol

Compania clujeană Masterfol, profilată pe montarea foliilor auto, este singura din Europa care a primit recunoașterea companiei americane Eastman Chemical Company, lider mondial al industriei, devenind partener Select Pro.

Eastman Chemical Company, producatorul folii LLumar a dezvoltat o nouă generație de folii auto folosind ultima tehnologie cu nanoparticule de ceramică numită Stratos Hybrid Marix, prin care nivelul de protecție solară ajunge la un nivel nemaiîntâlnit până acum.

Aceste folii ultramoderne sunt, însă, puse la dispoziția unui număr restrâns de montatori, care sunt verificați înainte de producătorul foliilor din SUA.

”Eastman Chemical Company a creat parteneriatul Select Pro, prin care a fixat o serie de condiții ce trebuie îndeplinite de către o companie pentru a putea monta aceste folii pe autovehicule. Astfel, se verifică cu foarte mare atenție calitatea lucrărilor, procedurile din firmă, calitatea tratării clienților, spațiile de primire și cele de lucru, condițiile de lucru, PR-ul de care se bucură firma montatoare în zona sa de influență. De asemenea, se ține cont și de rulajul mare de folii din anul anterior. După 18 ani de activitate am primit recunoașterea activității noastre de la Eastman Chemical Company și am semnat parteneriatul Select Pro. La ora actuală suntem singura companie din Europa cu care Eastman Chemical Company a semnat un astfel de parteneriat, iar Cluj-Napoca este singurul loc din Europa unde se pot monta foliile Stratos”, a declarat Iosif Salak, directorul general Masterfol.

Respectarea condițiilor impuse de Eastman Chemical Company se verifică anual iar autorizația care permite montarea foliilor Stratos, respectiv statutul de partener Select Pro, se poate retrage oricând dacă acestea nu mai sunt respectate.

”Suntem mândri de performanța atinsă, de faptul că și în România se poate face performanță. De ce este important acest parteneriat pentru noi? Pentru că scopul nostru a fost întodeauna să asigurăm oamenilor condiții cât mai bune pentru călătoriile cu mașina. Am fost preocupați, de fiecare dată, ca aceștia să beneficieze de protecție solară, intimitate și siguranță. Și, desigur, mașinile clienților noștri să fie mai estetice și mai sigure. Clienții noștri trebuie să știe că doar la Cluj-Napoca se pot monta foliile ultramoderne Stratos, înaintea țărilor din Vestul Europei, folii de care beneficiază acum și clujenii nu doar cei care locuiesc în SUA”, a adăugat Iosif Salak.

Foliile auto sunt produse în primul rând pentru a asigura protecție solară persoanelor aflate în mașină, pe lângă celelalte avantaje cum ar fi intimitate, aspect estetic îmbunătățit, siguranță la spargerea accidentală a geamului.

”Dacă există o cale, o metodă prin care putem asigura clienților noștri o protecție solară și mai bună în interiorul mașinii, considerăm că este datoria și obligația noastră să facem totul ca această super folie Stratos să ajungă și la ei, pentru a le oferi performanță adevărată”, a completat directorul general al Masterfol.

Compania Masterfol a început aplicarea foliilor auto în anul 2000, fiind printre primele ateliere din țară care aplică folii profesionale. Din anul 2015 activitatea s-a mutat într-un sediu modern, construit pe teren propriu cu ajutorul fondurilor europene, a unor credite și a fondurilor proprii. Masterfol, partener special al mărcii de folii auto LLumar a avut în anul 2018 o cifră de afaceri de aproape un milion de euro.

Despre SALSTAR SRL

Iti punem la dispozitie experienta noastra acumulata in mai bine de 18 ani pentru a putea oferi o rezolvare sigura si eficienta problemelor tale. Principalul nostru obiectiv este de a contribui la asigurarea confortului si sigurantei tale cu urmatoarele servicii :

Folii greamuri cladiri, Folii geamuri auto, Colantare auto, Folii Paint Protection, Reparatii / Inlocuiri parbrize, Protectie / Reconditionare faruri.

Peste 18 000 de clienti multumiti in cei 18 ani de cand suntem in serviciul tau!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-salstar-srl/compania-clujeana-masterfol-singura-din-europa-care-a-primit-recunoasterea-liderului-mondial-in-aplicarea-foliilor-auto