Alexandru Ciucu dezvaluie tainele croitoriei

BUCURESTI - 13 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Designerul Alexandru Ciucu le-a aratat jurnalistilor cum se executa un costum barbatesc, dezvaluind cateva dintre tainele croitoriei la comanda.

Prezenti la serata data de Alexandru Ciucu in cinstea lor, jurnalistii bucuresteni au putut vedea LIVE cum o tesatura prinde viata in mainile pricepute ale unor maestri croitori si devine un costum cu propria sa personalitate. In strunele menestrelilor Bucurestiului de alta data, invitatii au putut face cunostinta cu povestea Atelierului Alexandru Ciucu si cu un designer ce continua o traditie de familie, veche de 70 de ani. Evenimentul a avut loc la Casa Capsa.

Despre SC SAMRIC SRL

Despre Alexandru Ciucu
Unic pe piata din Romania pentru serviciile pe care le ofera, Alexandru Ciucu creeaza costume si camasi barbatesti la comanda, aducand in prim plan un nou concept, anume acela de consultanta vestimentara customizata, exclusiv destinata barbatilor.
Atelierul de croitorie pentru barbati “Alexandru Ciucu” este exclusivist prin design, calitatea materialelor, a lucraturii si a consilierii oferite clientului. Designerul ofera consiliere vestimentara fiecarui client in parte, tinand cont de dorintele si conformatia acestuia. Creatiile Alexandru Ciucu se incadreaza in segmentele Ceremonie si SmartBusiness.


www.alexandruciucu.ro