Companii romanesti din trei regiuni de dezvoltare in plin proces de analiza organizationala

BUCURESTI - 31 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Consultantii in dezvoltarea si managementul afacerii ai SC Schultz Consulting SRL, Camerei de Comert si Industrie Suceava si Fundatiei „Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie” – Filiala Brasov au demarat aplicarea instrumentelor specifice de analiza organizationala in cadrul companiilor beneficiare ale proiectului „ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

In etapa de analiza organizationala proiectul isi propune, prin echipa de consultanti, sa identifice solutii care sa conduca la imbunatatirea performantelor si climatului de lucru in companiile selectate din cele trei regiuni de dezvoltare vizate: Bucuresti-Ilfov, Nord-Est si Centru.

Parametrii monitorizati in diagnoza sunt: procesele manageriale, eficienta sistemului de conducere, adaptarea culturii manageriale la cerintele interne/externe ale organizatiei, compatibilitatea subsistemelor organizaţionale, climatul intern, structura atributiilor, gradul de satisfactie a angajatilor, functionalitatea sistemului organizational, cultura organizationala.

„Cu ajutorul instrumentelor specifice pe care le aplicam managerilor din companii identificam ariile de imbunatatire in managementul si organizarea activitatii, in structura si modul de functionare a fiecarei companii vizate. Practic, expertii nostri „fotografiaza” situatia existenta in companie, in vederea identificarii activitatilor si proceselor functionale si disfunctionale, pentru obtinerea unei imagini obiective a modului in care functioneaza organizatia, astfel incat, in urmatoarele etape ale proiectului, sa dezvoltam si sa propunem solutii personalizate pentru fiecare companie selectata in cadrul proiectului care sa conduca la imbunatatirea performantelor organizationale si manageriale si la   cresterea eficientei acesteia” – Oana Nastase – Managerul proiectului „ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA” si Directorul General adjunct al Schultz Consulting.

Mai multe informatii despre proiect si activitatile acestuia, precum si despre serviciile integrate de care vor beneficia companiile selectate pot fi gasite pe site-ul Beneficiarului:www.schultz.rosau pe site-urile partenerilor:www.ccisv.ro(regiunea Nord-Est) siwww.srafbv.ro(regiunea Centru).

Persoana de contact: Oana Nastase, Manager de proiect, Schultz Consulting, e-mail:oana.nastase@schultz.ro.

Despre Schultz Consulting:

Schultz Consulting este o companie romaneasca de consultanta in management si training in domenii precum: dezvoltare institutionala, comunicare, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane. Portofoliul Schultz Consulting cuprinde companii nationale si multinationale, institutii publice, administratie publica centrala si locala, organizatii neguvernamentale.

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului. Misiunea companiei noastre este de a oferi competenţe la standarde de excelenţă.Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-schultz-consulting-srl/companii-romanesti-din-trei-regiuni-de-dezvoltare-in-plin-proces-de-analiza-organizationala