CURS ARTA DE A COMUNICA SI DE A LUA DECIZII IN AFACERI - CLUJ, OCTOMBRIE 2009 -

BUCURESTI - 23 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 02-04 Octombrie 2009, Schultz Consulting are placerea de va invita la cursul ARTA DE A COMUNICA SI DE A LUA DECIZII IN AFACERI , curs ce va avea loc in Cluj Napoca,Sala Hotel Fulton, Str. Sextil Puscariu 10.

CURS ARTA DE A COMUNICA SI DE A LUA DECIZII IN AFACERI - CLUJ, OCTOMBRIE 2009 -

Descrierea cursului:

Scop:

Sa dezvolte abilitati de luare a deciziilor si comunicarea lor

Obiective:

La finalul cursului, participantii vor fi capabili:
1. Sa comunce eficient in relatiile de afaceri
2. Sa constientizeze barierele comunicarii
3. Sa demonstreze abilitati de ascultare activa
4. Sa demonstreze o comunicare autentica
5. Sa demonstreze abilitati de a lucra in echipa
6. Sa demonstreze abilitati de luare a deciziilor
7. Sa utilizeze corect tipurile de comunicare pentru a obtine un maxim de eficienta din fiecare intalnire cu un potential client

Tematica

In prima zi a cursului, participantii impreuna cu trainerul, vor defini comunicarea, prin metoda brainstorming-ului, dupa care, prin intermediul unui exercitiu interactiv, participantii vor parcurge exercitii de verificare a perceptiei si de constientizare a barierelor care pot interveni in timpul comunicarii.

Participantii isi vor identifica modul in care se raporteaza la lumea inconjuratoara si modul in care lucreaza. Ulterior, vom identifica, de asemenea prin intermediul unor exercitii interactive tipurile de comunicare verbala si non-verbala.

In ziua a doua, participantii vor exersa tipurile de ascultarea activa. De asemenea, vor fi implicati in exercitii care le vor facilita intelegerea si constientizarea rolului autenticitatii, respectului si persuasiunii in comunicare.

Un alt aspect care va fi abordat, va fi acela al interactiunii in echipa, etapele formarii echipei si luarea deciziilor in echipa.

In ziua a 3 a, se va exersa luarea deciziilor in echipa si comunicarea lor, tipurile de decizii.

Metodologie

Cursul pe care Schultz Consulting il propune este unul dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor folosind metoda experientiala.

In cadrul cursului se va pune un accent deosebit pe:

-Incurajarea implicarii active a tuturor participantilor
- Promovarea unei atmosfere de colaborare
-Sprijinirea participantilor pentru a stabili legaturi intre sesiunea de formare si situatiile din viata de zi cu zi
- Indrumarea participantilor spre materiale si resurse umane care le-ar putea fi de folos

LOCUL DE DESFASURARE: Cluj Napoca, Sala Hotel Fulton, Str. Sextil Puscariu 10

DURATA: 3 ZILE

PERIOADA: 02 - 04 Octombrie 2009

GRUP TINTA: 16-20 persoane

TAXA DE PARTICIPARE

- 600 RON/participant
- Taxa de participare acoperã costurile cu privire la trainer, sala, materiale, suport de curs.

TRAINER:

Marius Dontu

Despre trainer

-17 ani experientã în management de proiect pentru companii, structuri guvernamentale, Programe ale Uniunii Europene, Programe ale Bãncii Mondiale, Programul Natiunile Unite pentru Dezvoltare.
- trainer certificat la nivel national si international, are o experinta de peste 14 ani in domeniul trainingului, perioada in care a dezvoltat numeroase programe de training in diferite domenii, perfect adaptate cerintelor clientilor: comunicare, customer care, resurse umane, formare de formatori, managementul timpului, leadership, analiza tranzactionala etc. Marius a avut ocazia de a lucra, de-a lungul timpului, in echipe internationale, ceea ce aduce un plus de valoare programelor de formare pe care le dezvolta si le livreaza.

Persoanele interesate vor trimite documentele necesare inscrierii, pana la
data de 01 Octombrie 2009, ora 16.00
la adresa de e-mail corina.cojocaru@schultz.ro; fax: 021.315.65.48

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamica de consultanta si training in diferite domenii precum: dezvoltare institutionala, comunicare, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului.

Misiunea companiei noastre este de a oferi competente la standarde de excelenta.

Ingredientele pe care ne bazam sunt: optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim stiintele comportamentale aplicate prin metoda experentiala de formare, instruire a adultilor.

Corina Cojocaru
corina.cojocaru@schultz.ro
office@schultz.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-schultz-consulting-srl/curs-arta-de-a-comunica-si-de-a-lua-decizii-in-afaceri-cluj-octombrie-2009-