Curs autorizat de FORMATOR cu Marius Dontu, 16-18 si 23-24 martie 2012

BUCURESTI - 9 februarie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Educatie / Cultura

Schultz Consulting are plăcerea de a vă anunţa organizarea cursului autorizat de Formator , care se va desfăşura la sediul nostru din str. Rondă, nr. 8bis, sector 2, Bucuresti, pe o durată de 6 zile.
Perioada de desfăşurare a cursului va fi: 16-18 si 23-24 martie 2012
Examenul de absolvire va avea loc pe data de 24 martie 2012.

Curs autorizat de FORMATOR  cu Marius Dontu, 16-18 si 23-24 martie 2012

Cursul de formator organizat de Schultz Consulting este construit după o experienţă de 15 ani de training în ştiinţe comportamentale aplicate prin metoda experienţială atât în România cât şi în Europa.

Cursul proiectează tehnici provenite din şcoala americană de training combinate cu tehnici europene. Este un curs interactiv, unde orice trainer va avea oportunitatea să reflecte la noi metode şi abordări în training. Acest curs oferă participanţilor un mediu de laborator în care pot lucra pe dezvoltare personală.

Cursul de formator Schultz Consulting abordează învăţarea atât din perspective non-formale cât şi din perspective vocaţionale la nivel european.

Un alt avantaj al acestui curs este că la sfârşit, absolvenţii vor deveni Formatori certificaţi conform ocupaţiei de Formator din COR cod 242401.

Scop: Dezvoltarea competenţelor de formator

Obiectievele cursului:La sfârşitul cursului participanţii vor fi capabili să:-caracterizeze situaţii de învăţare la adulţi,-îşi identifice propriul stil de învăţare,-identifice diferenţa dintre andragogie şi pedagogie,-identifice formele de educaţie definite la nivel european,-identifice diferenţele dintre educaţie, învăţare, training, coaching, tutoriat şi mentorat, -caracterizeze modul în care învaţă adulţii,-realizeze o analiză a nevoilor de training,-conştientizeze tipurile de bariere în situaţii de învăţare şi modul de gestionare a lor,-stabilească obiective de învăţare,-selecteze conţinuturi pentru o sesiune de training,-identifice elementele dinamicii grupurilor în învăţare (Model Schultz)-proiecteze o teorie de învăţare într-o paradigmă,-elaboreze metodele unei sesiuni de training în funcţie de obiective-demonstreze abilităţi de adresare a întrebarilor în debriefing,-aplice 3 tipuri de strategii de debriefing (KOLB, EIAG, ORID)-construiască un program de training în funcţie de unităţi, sesiuni si module,-ofere şi să primească feed-back comportamental,-elaboreze un studiu de caz, fishbowl, experienţă structurată,-aplice metode de învăţare,-susţină o prezentare eficientă,-conducă un proces de învăţare aplicat,-selecteze, elaboreze şi adapteze resursele de învăţare conform planului de organizare, -aplice metodologia de certificare a resurselor umane şi autorizare a furnizorilor de training,-evalueze rezultatele învăţării şi să aplice instrumente de evaluare,-elaboreze şi să negocieze o oferta de training,

BENEFICII:1. Participanţii beneficiază de un serviciu marca Schultz Consulting, o companie serioasă şi credibilă pe piaţa furnizorilor de training, cu experienţă în realizarea standardelor ocupationale în proiecte finanţate de Uniunea Europeană.2. Cursul a fost absolvit de peste 1000 de participanţi care provin de la principalii actori ai pieţei de training.3. Curs interactiv axat pe probleme practice şi instrumente eficiente la standarde de excelenţă.4.  Competenţe dobândite într-o atmosferă plăcută şi relaxată la un preţ corect5.  Participanţii vor deprinde cele mai eficiente şi moderne metode trening.6.  Participantul va fi pus în situaţia de a găsi soluţii la probleme reale româneşti.7. Participanţii au şansa să interacţioneze cu un Trainer cu o vastă experienţă practică în diferite domenii, care va împărtăşi câteva soluţii pentru situaţii dificile.8.  Participanţii vor primi suport de curs şi fise de lucru pentru aplicaţii.9. Participanţii se vor consulta cu trainerul în vederea realizării lucrării practice pentru examenul de absolvire.10. Absolvenţii examenului final vor primi certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei şi CNFPA şi supliment descriptiv cu competenţele dobăndite în conformitate cu ocupatia de Formator, cod 242401 din COR. 11. Participanţii vor beneficia de 2 pauze de cafea/zi si masa de pranz.12. Absolvenţii vor avea oportunitatea de a aplica pentru poziţii de formator, plătite cu onorarii atractive în cadrul proiectelor finanţate prin Programele Uniunii Europene.

In urma absolvirii acestui curs, veţi primi certificat de formator recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.Certificatul vă recunoaşte competenţele necesare practicării meseriei de formator - cod COR 242401.

Alături de certificatul CNFPA, fiecare participant va primi şi un certificat Europass.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-schultz-consulting-srl/curs-autorizat-de-formator-cu-marius-dontu-16-18-si-23-24-martie-2012