Garantie pe viata la produsele pentru bebelusi Babymoov

Locul desfasurarii: Online, http://www.bebebrands.ro

Organizator: Babymoov

Babymoov a aniversat de curand 15 ani de existenta – prilej cu care programul Garantie pe Viata a fost extins in intreaga Europa!

Programul se aplica produselor electrice Babymoov (robot, sterilizatoare, umidificatoare, etc) si are cateva reguli generale de aplicare.

Aceste reguli sunt: 1.Cumparatorul trebuie sa se inregistreze, prin trimiterea unui email la adresa: consumer-service@babymoov.com. In urma acestei solicitari consumatorul va primi un email in care i se vor solicita informatiile necesare: numele si adresa, produsul achizitionat si codul acestuia, locul achizitiei produsului, data achizitie, etc. De asemenea i se va solicita dovada achizitiei produsului (factura scanata). 2. Consumatorul trebuie sa se inregistreze (prin trimiterea mailului) in termen de maxim 60 zile de la data achizitiei produsului. In caz contrar, garantia pe Viata nu se va aplica. 3. In termen de 2-4 saptamani (interval in care se vor verifica informatiile trimise pe email) – Consumatorul va primi un email in care i se va comunica faptul ca a fost inregistrat in program (si va primi un set de informatii suplimentare).

Mai multe detalii gasiti pe www.bebebrands.ro

Despre SC SENSES

www.articole-pentru-copii.ro