Conferinta de presa Shakespeare School

Locul desfasurarii: sediul Shakspeare School

Organizator: Shakespeare School

Conferinta de presa Shakespeare School

COMUNICAT DE PRESĂ

Centrul de învătare a limbii engleze Shakespeare School din Bucureşti, din strada Eufrosin Poteca nr.42A, sector 2, invită reprezentantii mass-media joi, 14 mai, ora 11.30, la o conferinţă de presă pe tema “Învătarea unei limbi straine prin expunere: campania !”.

Ultimele cercetări arată că cea mai buna metoda de învătare a unei limbi straine este prin ASCULTARE, chiar de la vârste fragede, ceea ce poate uşura învăţarea de mai târziu a limbilor străine. Cartoon Network este dublat in limba romana, ca de altfel si celelalte posturi de desene animate, ceea ce reprezinta un dezavantaj enorm pentru copiii care studiaza sau care vor studia limba engleza.
Prezenta unui reprezentant al redactiei dvs ne-ar onora.

Pentru confirmarea participarii ne puteti contacta la:
Shakespeare School
Director General Adriana Alionte
telefon de contact: 0744 314 437/ 021.252.24.79
e-mail: office@shakespeare-school.ro
website: www.shakespeare-school.ro
blog: http://shakespeare-school.blogspot.com

Centrul de învătare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte scoli deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente.Str. Eufrosin Poteca nr. 42A, sector 2, Bucuresti
tel/fax: 021.252.24.79
mobil: 0744 314 437

Despre CENTRUL CULTURAL DE LIMBA ENGLEZA SHAKESPEARE SRL

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 4-19 ani. Are 4 sedii în Bucureşti, situate în sectorul 1 si 2 si 4 cu o capacitate totală de aproximativ 3000 de cursanţi. Printre serviciile furnizate se regăsesc: - cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 4 şi 7 ani şi elevi clasele primare) - cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.

Participare: Intrare libera