Invitatie la festivitatea de premiere Shakespeare School Essay Competition 2011

BUCURESTI - 9 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Turism

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School va invita pe 10 iunie, incepand cu orele 11:00, la sediul Shakespeare School din Str. Dimitrie Racovita nr. 11, sector 2, cu ocazia premierii celor mai bune eseuri in limba engleza din totalul celor peste 5100 trimise in cadrul concursului de creatie 2011 Shakespeare School Essay Competition. Marile premii constau in tabere internationale gratuite in Marea Britanie, la Oxford si la Cambridge.

Invitatie la festivitatea de premiere Shakespeare School Essay Competition 2011

Adriana Alionte

„Suntem deosebit de emotionati ca, in sfarsit, s-au decis castigatorii Shakespeare School Essay Competition 2011. Departajarea a fost dificila pentru comisia de jurizare deoarece exista un numar mare de copii si tineri talentati si buni cunoscatori ai limbii engleze, care impartasesc un vis comun: acela de a studia in Marea Britanie! Suntem nerabdatori sa anuntam si sa felicitam marii castigatori, dar si sa inmanam toate premiile ce li se cuvin!”, a declarat Adriana Alionte, director Shakespeare School.

In cadrul festivitatii, finalistiilor pentru fiecare categorie de varstă li se vor acorda premii substantiale constand in scoli de vara de limba engleza timp de doua saptamani in Anglia, in valoare de peste 1.500 euro. Marii castigatori au ocazia să mearga in faimosul oras universitar Oxford sau Cambridge (locurile I si II de la grupa de vârstă 15-19 ani) si la  St. Michael’s College sau  Harrow House International College (locurile I si II la grupa de 11-14 ani). De asemenea, premiantii vor putea urma gratuit si cursuri intensive de limba engleza pe parcursul verii, in Bucuresti, oferite de Shakespeare School. Alaturi de acestea, vor fi oferite taxe de examen Cambridge de la British Council, carti in limba engleza si dictionare de la libraria Carturesti si Fischer International, precum si articole sportive de la Puma Romania.

A treia editie a concursului national de creatie in limba engleza organizat de Shakespeare School a capatat o amploare nationala si mai mare decat editiile precedente, strangand eseuri de la mii de elevi romani din peste 350 de localitati (de la Suceava la Craiova, din Maramures pana la Galati, Arad, Brasov, Piatra Neamt, Cluj, Constanta, si asa mai departe).

In data de 10 iunie va avea loc ceremonia de premiere la Shakespeare School, unde sunt invitaţi să fie prezenţi finaliştii şi însoţitorii lor, alături de reprezentanţii mass-media, sponsorii competitiei si partenerii media. La orele 11:00 se vor premia finalistii categoriei 11-14 ani, la orele 12:00 vor fi premiati cei de la categoria 15-19 ani, iar festivitatea se va incheia cu un moment surpriza. Confirmarea participarii la evenimentul de premiere se poate realiza la adresa: office@shakespeare-school.ro.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 5-25 ani. Are două sedii în Bucureşti, ambele situate în sectorul 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1000 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
-cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 5 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
-cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.VII, FCE- VIII-IX, CAE-elevi de liceu, examenele Trinity pentru elevii claselor a VII-a, examene de admitere la clase intensive sau bilingve de limba engleză, testul IELTS pentru elevi de liceu şi studenţi
-club de conversaţie cu profesori vorbitori nativi (adresat elevilor claselor III-VIII)
-consiliere educativă pentru admiterea la universităţi britanice prin programul Destination UK
-cursuri intensive de vara în Bucureşti, adresându-se celor între 5 şi 25 ani
-şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze, în locaţii din Marea Britanie (Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury) sau din SUA, adresându-se celor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 ani

Mai mult detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.ro

Taguri: concurs eseuri
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-shakespeare-educational-srl/invitatie-la-festivitatea-de-premiere-shakespeare-school-essay-competition-2011