Lecţii gratuite de limba engleză pentru copii

BUCURESTI - 18 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Turism

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School organizează lecţii demonstrative gratuite pentru cursurile de vară de limba engleză „Coloured Summer Sessions”. Lecţiile gratuite sunt deschise tuturor copiiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani şi au ca scop familiarizarea cu metoda de predare a Shakespeare School.

Lecţii gratuite de limba engleză pentru copii
 „Avem încredere că orice copil care va lua parte la o primă lecţie demonstrativă gratuită, va alege să se bucure de mai multe. Programa cursurilor noastre de vară este adecvată vacanţei şi se bazează pe stimularea creativităţii în limba engleza” 

Adriana Alionte

„Avem încredere că orice copil care va lua parte la o primă lecţie demonstrativă gratuită, va alege să se bucure de mai multe. Programa cursurilor noastre de vară este adecvată vacanţei şi se bazează pe stimularea creativităţii în limba engleza”, a adăugat Adriana Alionte.

Potrivit acesteia, oferta de cursuri pregătită de Shakespeare School este variată şi colorată. Juniorii se aventurează în lumea eroilor Disney şi pătrund pe tărâmul basmelor, în timp ce elevii de gimnaziu recreaza piesele lui Shakespeare într-o manieră modernă în cadrul cursului „Teenager’s Guide to Drama” sau descifrează enigme în limba engleză pentru a deveni asistenţii celebrului detectiv Sherlock Holmes.

Lecţiile demonstrative gratuite se desfăşoară ca oricare altă lecţie din cadrul cursurilor intensive de limba engleză „Coloured Summer Sessions”. Pentru cei mici se utilizează păpuşi de degete şi marionete de carton, iar pentru elevii de gimnaziu se folosesc diverse jocuri didactice, scenete de teatru şi competiţii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de învăţare dinamic şi participativ. De asemenea, la această serie de elemente didactice se adaugă şi tabla interactivă, un instrument de predare îndrăgit de elevi şi util pentru profesori.

            „Consideram că această sesiune de lecţii gratuite îi va ajuta pe copii să afle ce înseamnă un curs la Shakespeare School şi suntem siguri ca vor fi încântaţi şi entuziasmaţi de ceea ce le propunem. Orice descriere, chiar şi detaliată, nu se compară cu o lecţie efectivă. Dorim să prezentăm copiiilor metoda noastră de predare a limbii engleze altfel, pentru ca apoi să decidă dacă doresc să-şi contureze vacanţa de vară în culorile Shakespeare School!”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.   Lecţiile gratuite încep din 20 mai şi se desfăşoară la cele două sedii ale centrului din Capitală. O lecţie demonstrativă gratuită durează o oră, iar modalitatea de înscriere şi de participare este foarte simplă. Toţi elevii interesaţi vor trimite un e-mail cu ziua şi cursul dorit alături de datele de contact la adresa mailto:info@shakespeare-school.ro.

Participarea la o lecţie demonstrativă gratuită, nu implică înscrierea la cursul propriu-zis. Pentru lista completă a lecţiilor demonstrative gratuite organizate de centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, puteţi accesa site-ul: http://www.shakespeare-school.ro/noutăţi/lecţii_demo_gratuite_2011.html.

 

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 5-25 ani. Are două sedii în Bucureşti, ambele situate în sectorul 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1000 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
-cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 5 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
-cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.VII, FCE- VIII-IX, CAE-elevi de liceu, examenele Trinity pentru elevii claselor a VII-a, examene de admitere la clase intensive sau bilingve de limba engleză, testul IELTS pentru elevi de liceu şi studenţi
-club de conversaţie cu profesori vorbitori nativi (adresat elevilor claselor III-VIII)
-consiliere educativă pentru admiterea la universităţi britanice prin programul Destination UK
-cursuri intensive de vara în Bucureşti, adresându-se celor între 5 şi 25 ani
-şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze, în locaţii din Marea Britanie (Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury) sau din SUA, adresându-se celor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 ani

Mai mult detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.ro