Primul blog al unui centru de invatare a limbii engleze

BUCURESTI - 3 aprilie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Centrul de pregătire Shakespeare School a înfiinţat, în această săptămână, un blog pentru cei interesaţi să înveţe limba engleză, primul de acest gen, la adresa: http://shakespeare-school.blogspot.com.

Primul blog al unui centru de invatare a limbii engleze

Blogul a fost înfiinţat din dorinta de a tine la curent cursantii si parintii cu ultimele noutati, de a interactiona in timp real, de a prezenta recomandari si sfaturi pentru invatarea limbii engleze si din dorinta de a face mai cunoscute activitatile noastre, a declarat, pentru AGERPRES, directoarea centrului de pregătire, Adriana Alionte.

De asemenea, dorim sa postam in continuare resurse utile si noutati din domeniu, care ar putea interesa pe toti cei preocupati de studiul limbii engleze, adauga fondatoarea Shakespeare School.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

Centrul de pregătire Shakespeare School, înfiinţat din 2002 în Bucureşti, este o unitate mult căutată de părinţii ai căror copii vor să înveţe limba engleză. Are o capacitate de 500 de elevi, dar cererea este foarte mare. Locurile sunt rezervate cu mult timp înaintea începerii anului şcolar. Cererea este justificată, spun profesorii şi părinţii, prin prisma rezultatelor obţinute.
Elevii care învaţă engleza la Shakespeare School susţin examene recunoscute la nivel internaţional: examenele Cambridge şi testările Trinity College London, la care marea majoritatea obţin calificative foarte bune.

Profesoara a mai spus că şcoala face evaluări periodice la sfârşitul fiecărui an, când se susţine un examen de evaluare finală în urma căruia elevii primesc un certificat de participare la curs.
Ei pot susţine opţional şi examene internaţionale (Cambridge, Trinity).

Certificatele Cambridge sunt ierarhizate pe nivele de cunoştinţe, vârsta minimă pentru a susţine nivelul avansat (Cambrige Advanced English Exam) fiind de 15 ani. Acesta e foarte valoros, pentru că are recunoştere internaţională şi valabilitate permanentă.

Shakespeare School este membru al Asociaţiei Serviciilor Lingvistice de Calitate - QUEST, în care există mai multe centre de limbi străine din toată ţara. Este o asociaţie afiliată la Asociaţia Europeană EQUALS pentru servicii lingvistice de calitate.

În acest an, Shakespeare School va organiza cursuri de vară de câte două săptămâni pentru elevi şi studenţi la Londra, Paris şi New York. AGERPRES/(Mihaela Tudorache)

Str. Eufrosin Poteca nr 42A, sector 2
http://shakespeare-school.blogspot.com
www.shakespeare-school.ro
tel/fax 021.252.24.79
office@shakespeare-school.ro