Programe de vara 'Learn & Have FUN'

BUCURESTI - 20 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Shakespeare School a lansat programele de vara pentru elevi si studenti de perfectionare a limbii engleze sau franceze acolo unde ea este vorbita nativ! Programele propuse pentru vara 2009 sunt: 'Oxford Tradition', 'Cambridge Tradition', 'London Experience', 'Discover USA' si 'Le Mirage de Paris', in care studiul devine o reala placere!

Programe de vara 'Learn & Have FUN'

Programele combina vacanta cu studiul limbii engleze in locatii deosebite precum Oxford, Cambridge, Londra, New York, respectiv al limbii franceze la Paris si sunt organizate de scoli cu reputatie internationala: Studio Cambridge, CES Embassy, EAC, Accord, acreditate de British Council, English UK sau L’Institut Francais.

Scopul principal al acestor programe de vara este de a oferi cursuri de limba engleza sau franceza de un inalt standard profesional, alaturi de o mare varietate de activitati sociale , culturale si sportiv-recreative, excursii de o zi si de jumatate de zi, cazare in campus, pensiune completa si supraveghere permanenta.

Shakespeare School organizeaza de 4 ani astfel de programe de vara in strainatate (au fost grupuri la Cambridge, Oxford, Londra si Malta), iar feedback-ul participantilor a fost foarte bun, ceea ce ne permite sa afirmam ca ele au reprezentat un real succes.


Programele de vara cuprind:
•Cursuri limba engleza/franceza- 15 ore/saptamana predate de profesori vorbitori nativi in clase internationale de max.15 studenti
•Testare initiala pt. incadrarea in grupe corespunzatoare
•Pensiune completa: 3 mese pe zi
•Cazare 14 nopti in campus
•Program de activitati zilnice cu supraveghere permanenta (vizite locale, sporturi: inot, baschet,cricket, volei, dans,etc, jocuri, drama, shopping, film, karaoke, barbecue, disco, etc)
•Excursii de o zi si de jumatate de zi

Participantii la aceste programe din anii anteriori (2006, 2007, 2008) pot sa marturiseasca impactul profund pe care aceasta experienta l-a avut asupra lor: nu numai in plan academic, ci si in plan personal. S-au intors acasa mai maturi, mai independenti, mai increzatori in fortele proprii, mai deschisi catre valorile culturale ale altor tari!

NOU!
Surpriza verii 2009 este programul “Discover USA”, desfasurat in campusul Universitatii Rutgers, in apropiere de New York, in care tinerii au posibilitatea sa experimenteze viata unui student american.

O alta noutate este extinderea programului “London Experience” pentru doua grupe de varsta: tinerii intre 14-18 ani au posibilitatea sa studieze in 'University College London ' (destinatia de anul trecut), iar celor peste 18 ani le-a fost pregatita o locatie nou-nouta in campusul “SouthBank University”, situata in apropiere de London Bridge si London Eye. Ambele programe de vara se adreseaza tinerilor care doresc sa experimenteze viata in metropola londoneza, studiind in universitatile de top ale ei!

Pentru vara 2009, Shakespeare School a introdus si posibilitatea perfectionarii limbii franceze in metropola pariziana, programul “Le Mirage de Paris” fiind organizat de renumita scoala internationala “Accord Langues”.

Mai multe detalii privind programele desfasurate in vara 2009, gasiti accesand site-ul: www.shakespeare-school.ro/programevara.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

Despre Shakespeare School
Shakespeare School este un centru de limbi straine care inca de la infiintarea sa in 2002 a oferit o altfel de abordare a limbii engleze, prin care procesul invatarii devine distractiv si usor de abordat!
Din februarie 2006, a devenit membru observator al QUEST (Romanian Association for Quality Language Services). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Shakespeare School este un centru privat de limbi straine de marime medie, destul de mare incat sa ofere o diversitate de cursuri pentru toate nivelurile, dar totusi indeajuns de mic incat sa acorde o atentie deosebita nevoilor fiecarui cursant in parte.

Într-o vilă în stil englezesc, din strada Eufrosin Poteca nr. 42 A, sectorul 2, cu săli spaţioase şi elegante, dotate cu TV, video, DVD player, casetofon, white-board, se desfasoara cursuri de limba engleza pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 4-20 ani.

Cursurile si activitatile lingvistice ale Shakespeare School sunt concepute special pentru a raspunde cerintelor fiecarui cursant: tehnici de predare de calitate, folosind metode comunicative, profesori pregatiti la un inalt nivel pentru predarea limbii engleze si un cadru de lucru dinamic si motivant.

In august 2006, Shakespeare School a devenit reprezentat oficial pentru Romania ai Studio Cambridge - cel mai vechi centru de limbi straine din Cambridge, UK. Ca urmare a acestei colaborari, visul oricarui tanar de a studia engleza “la ea acasa” devine realitate.

Shakespeare School
tel./fax: 021 252 24 79
mob: 0744 314 437
www.shakespeare-school.ro/programevara
office@shakespeare-school.ro